Uthyres kontor - Gärdet

Sandhamnsgatan 63, Gärdet Objektnummer 10644505

Möjlighet att hyra dryga 1530 kvm kontor på ett och samma våningsplan i bästa läge på Gärdet! Planlösningen kommer att skräddarsys efter hyresgästs önskemål. Bra logistisk lokal med lasthiss rakt upp i lokalen!

Adress
Sandhamnsgatan 63 , Gärdet
Lokaltyp
Kontorslokaler
1530 m2
Delbar
Delbar

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten på Sandhamnsgatan 61-65 består av två delvis sammanlänkade kontorsbyggnader som tillsammans hittills omfattat totalt ca 34 000 m² uthyrbar yta. Här håller för närvarande fastighetsägaren på att skapa nyproducerade kontorsytor med en påbyggnad om totalt ca 3 350 m². Kontorsbyggnaderna uppfördes ursprungligen år 1966 och har sedan dess genomgått en omfattande upprustning som resulterat i bl.a. omgestaltade entréer och trapphus, en ny tydlig huvudentré med en förbindelselänk mellan byggnaderna samt ny infrastruktur.
Läge
Ca 1530 m² enligt fastighetsägaren. Lokalen är möjlig att dela av om mindre yta önskas samt kan även expanderas ytterligare 700 kvm.

Planlösningen kommer att anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst och kommer att hyras ut med nya ytskikt. Här kan således kontorsdrömmen bli till verklighet både vad gäller planlösning och materialval. Fastighetsägaren kommer att bygga med flexibla vägg- och glaspartisystem för att kunna tillmötesgå hyresgästens önskemål om planlösningen. Lokalen har modern kyla och ventilation. Detta är en mycket bra lokal logistiskt då lasthissen som finns i lokalen går rakt ner till källaren där det finns möjlighet att hyra lagerytor med access via lastkaj. Fastighetsägaren kommer att iordningställa en gemensam takterrass för husets hyresgäster i huskropp C!
Omgivning
Planering pågår för fullt att omvandla hela området kring Värtahamnen till en ny spännande stadsdel med bostäder, butiker och kommunal service.
Parkering
Garageplatser finns att hyra i huset i mån av plats.
Service
I fastigheten finns en lunchrestaurang (WKB) samt delikatess- och cateringföretag för hämtmat (Carotte). I gatuplan finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. För den som cyklar finns det ett omklädningsrum med dusch och bastu i källaren som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). I huvudentrén finns en bemannad reception som erbjuder vissa servicetjänster som tillför ett mervärde för husets hyresgäster. Posten har ett kassakontor i huvudentrén. SATS träningsanläggning inom kort gångavstånd, Gärdets Gatugrill över gatan samt brevlåda utanför porten.
Kommunikation
Området har utmärkta kommunikationer. Busslinjerna 1, 72 och 76 stannar i nära anslutning till huvudentrén. Gärdets t-bane station finns inom ca fem minuters promenad. Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder. Till Arlanda tar det inte mer än 30 minuter att köra. Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.
Övrigt
Tidsplanen för närvarande är att kunna erbjuda tillträde tills 1 februari 2020. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Våning
1

Delbar

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10644505, Sandhamnsgatan 63

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a