Uthyres kontor - Kista

Torshamnsgatan 35, Kista, Kista Objektnummer 10645386

Kista har kallats Stockholms tillväxtmotor, och med all rätt. Hit flyttar företag, studenter och forskare från hela världen.

Adress
Torshamnsgatan 35 , Kista
Lokaltyp
Kontorslokaler
1375 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Kista Science City är en kreativ smältdegel. Här träffas företagare, forskare och studenter på ett naturligt sätt. Har du kontor i Kista arbetar du inte utanför Stockholm - du befinner dig i ett av världens viktigaste centrum för utveckling. Kista brukar kallas Stockholms tillväxtmotor. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i. Strax norr om Stockholm hittar du denna internationella mötesplats.
Parkering
P-platser finns i både kall- och vamrgarage
Service
I fastigheten bredvid finns en reception som hälsar hyresgäster välkomna och tar emot besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns även konferensanläggning, restaurang, ett trevligt café och gym.
Kommunikation
7 minuter till T-bana och pendeltåg samt att flygbussarna nu går igenom Kista och stannar på ett flertal ställen
Övrigt
nordicForum är utvecklat för att Ert företag ska kunna växa. Här anpassar sig lokalerna efter Er och inte tvärtom. nordicForum är för Er som tror på framtiden.
nordicForum ägs av Profi Fastigheter och har en yta på 43 000 kvm fördelade på två huskroppar. Här sitter företag inom IT, bilsäkerhet, förnybar energi och medicinteknik. Gemensamt för alla är att de har siktet inställt på framtiden. En central reception hälsar hyresgäster välkomna och tar emot era besökare. Här erbjuds hjälp med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. I huset finns konferensanläggning, restaurang och gym.
i
Begär mer info

Objekt 10645386, Torshamnsgatan 35

m
Kontaktuppgifter

Profi Fastigheter

Jimmie Hall
Mobil:   46 709 50 25 55

  http://www.profi.se
a

B2B – Kontorsmöbler