Uthyres kontor, butik - Örebro

Termikgatan 9, Örebro, Örebro Objektnummer 10645389

Ta chansen att hyra den sista lokalen på Termikgatan 9.

Adress
Termikgatan 9 , Örebro
Lokaltyp
Kontorslokaler
90 m2
Butikslokaler
90 m2
Totalyta
90 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Fastigheten ligger i det nya området Södra Ladugårdsängen, endast ca 2 km till centrala Örebro. Här finns flera natur- och parkområden men samtidigt närservice runt hörnet. Denna stadsdel har en grön och aktiv prägel där planen är att cyklister och gåendes villkor prioriteras. Flödet av cyklister, gående sammantaget med bilister på gatorna används för att skapa underlag för handel och andra kreativa verksamheter.
Service
Snett över gatan ligger en stor Coop-butik samt Friskis och Svettis. I området finns även flera restauranger och en bensinstation. Här finns många idrottsanläggningar så som en 18-håls golfbana, tennis- och badmintonhall, ridanläggning och äventyrsbadet Gustavsvik. Ett stenkast från fastigheten ligger dessutom Gustavsviks Stugby & Camping. Till Örebros centrum är det ca 2 km, där finns all tänkbar service.
Kommunikation
Fastigheten är belägen nära både busshållplats Hjortsbergstorpsvägen och Backahallen, som trafikeras av busslinje 5.
Övrigt
Ta chansen att hyra den sista lokalen på Termikgatan 9. Lokalen är trevligt belägen vid torget och har en egen entré med stort skyltfönster. Etablera er butiks- eller kontorsverksamhet i en markplanslokal i en nybyggd fastighet i Örebro.
i
Begär mer info

Objekt 10645389, Termikgatan 9

m
Kontaktuppgifter

Komfast

Komfast
Tel:   08-678 04 00

  http://www.komfast.se
a

B2B – Kontorsmöbler