Uthyres kontor - Järfälla

Dackevägen 33, 17734 Järfälla Objektnummer 10646837

Kontorslokal med milsvid utsikt över Järfälla. E18 strax intill och bra möjlighet att hyra flertalet p-platser i garage.

Adress
Dackevägen 33 , 17734 Järfälla
Lokaltyp
Kontorslokaler
320 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fiber finns indraget till teknikrum med extern kyla.
Ventilation med komfortkyla.
Läge
Kontorslokal högst upp i huset med bra mix av stora och mindre kontorsrum. Större mötesrum samt lokalens pentry sitter på varsin gavel av lokalen med stora glaspartier och milsvid utsikt över Järfälla. Konferenslokal finns genom att man tagit ner väggar i en sektion för att skapa större yta för det. Tre toaletter varav en är HWC anpassad och med dusch. I samråd med tillkommande hyresgäst så går det att diskutera olika former av anpassning från enklare ytskikts uppfräschning till att öppna upp till mer öppen kontorslandskap om så önskas!
Omgivning
Flerfamiljshus hela vägen till lokalen och vid infarten så har Bilia sin anläggning med Tanka station.
Parkering
Parkeringsgarage finns i direkt anslutning till byggnaden med möjlighet att hyra upp till fem p-platser för närvarande. Besöksparkering precis utanför för en mindre kostnad och även handikapparkering.
Service
Barkarby handelsplats några hundra meter bort ger goda förutsättningar för både träning, lunchalternativ samt shopping. Jakobsbergs Centrum finns även alla möjligheter till ovanstående och ligger ca 10 minuter bort.
Kommunikation
Jakobsbergs Station ligger ca en kilometer från lokalen och med pendeltågstrafik upp till fyra gånger per timme till Stockholms City på ca 21 min och mot Bålsta på ca 18 minuter. Närmaste busshållplats är vid Jakobsbergs Sjukhus. E18 strax invid ger snabb access till både Stockholm genom E18/E4 och mot Västerås åt det motsatta hållet.
Hyresgäster
Libra Järfälla Kommun, Storebro Energy Systems, Teqnion, Innovationsforum m.fl.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Byggår
1990
Våning
4 / 4
Antal rum
14

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10646837, Dackevägen 33

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Kristian Rantaniitty
Tel:   0720-39 23 01

  http://www.lokaldirekt.se
a