Uthyres kontor, kontorshotell - Haninge

Handenterminalen 3, Haninge, Haninge Objektnummer 10650012

Öppningserbjudande för vårt nya kontorshotell i Handen. 3995kr/mån för två personer! Möbler, kaffe, fria mötesrum, wifi och mycket mer ingår.

Adress
Handenterminalen 3 , Haninge
Lokaltyp
Kontorslokaler
11 m2
Kontorshotell
11 m2
Totalyta
11 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Mitt i Haninges största utvecklingsprojekt Haningeterrassen och i omedelbar anslutning till central kommunikationshubb med pendeltåg och bussterminal, samt granne med Haninge Centrum och kommunens administrativa centrum.
Service
I fastigheten finns bl.a. bank, pressbyrå, gym och restaurang. 5 minuters promenad till Haninge Centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger.
Kommunikation
Fastigheten erbjuder ett väldigt bra kommunikativt läge med direkt access till pendeltåg och buss samt lättillgängligt med bil.. Pendeltåget tar endast 24 minuter till Stockholms Centralstation.
Övrigt
Vår fastighet Handenterminalen binder samman Haninge Centrum med det vackra grönområdet kring Rudansjön. Här kan du jobba på en av våra smarta flexplatser, hyra en fast kontorsplats eller en större kontorslokal. Oavsett vilket paket du väjer så vill vi att du ska trivas hos oss. Vi renoverar därför nu alltifrån kontor till mötesrum och jobbar med genomgående sober färgsättning och moderna möbler för att skapa rätt C/O-känsla. Hos oss arbetar du alltid i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du tar ett snabbt möte i köket eller sitter och jobbar på ditt egna kontor. Vi har dessutom gjort det enkelt att flytta in till C/O i Haninge — vi står för möbler, höj- och sänkbara bord och ergonomiska stolar. Du behöver bara ta med dig din dator och börja arbeta, vi tar hand om resten. Vi vet också att det krävs mer än nyrenoverade lokaler för att skapa en attraktiv arbetsplats. I Haninge centrum finns både shopping, Pressbyrån och trevliga restauranger. I fastigheten ligger också gymmet Always Fitness som har öppet dygnet runt – perfekt för dig som vill hinna träna innan eller efter jobbet!

I erbjudandet ingår följande:
Möblerat rum med höj och sänkbara bord, ergonomiska stolar samt förvaring med låsbara skåp.
Fri tillgång till kaffe ,te och varmchoklad.
Fri tillgång till mötesrum och telefonrum i olika storlekar samt tillgång till skrivare.
Wifi, värme och fastighetsskatt ingår, access är 24/7.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1979
Renoveringsår
>2019
i
Begär mer info

Objekt 10650012, Handenterminalen 3

m
Kontaktuppgifter

Profi Fastigheter

Gabriel Andersson
Mobil:   070-283 38 92

  http://www.profi.se
a

B2B – Kontorsmöbler