Uthyres kontor - Stockholm

Engelbrektsgatan 7, Östermalm, 111 10 Stockholm Objektnummer 10650527

Här kan du vara med och skapa en unik lokal i en vacker sekelskiftesfastighet med Humlegården som närmsta granne. Kallhyra om 7000 kr/kvm och år.

Adress
Engelbrektsgatan 7 , 111 10 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
335 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggår: 1881.
I denna vackra sekelskiftesbyggnad vid Humlegården finns stuckatur och tidsenliga detaljer bevarade. Här finns kontor med flexibla planlösningar och en mix av rum i olika storlekar, som kan passa många olika verksamheter.
Läge


I denna vackra sekelskiftesfastighet finns nu en lokal ledig med vacker utsikt över Humlegården. Lokalen kommer att bli ljus och fin tack vare bra takhöjd och genomgående ljusinsläpp, den har fina detaljer i form av stuckatur och paneler på väggarna. Lokalerna kommer att genomgå en totalrenovering så här har ni chansen att vara med och skapa ert drömkontor. Bilderna är visionsbilder.
Omgivning
Denna fastighet ligger i ett lugnare område av City vid den gröna oasen Humlegården. I närheten finns både kontor och bostäder och inom ett par minuters gångavstånd finns Stureplans puls.
Parkering
Garageplats finns att hyra.
Service
Ni hittar all tänkbar service i närområdet, både vid Stureplan och Kungsgatans utbud av service.
Restaurangutbudet är av toppklass med Taverna Brillo, Miss Voon, Sturehof, Hillenberg och Vassa Eggen för att nämna några. Det finns även gott om hotell i närheten såsom Scandic Anglais, Hotel Kung Carl och Elite Eden Park Hotel.
Vill du simma eller få en avkopplande behandling så finns Sturebadet inom promenadavstånd.
Kommunikation
Kring kvartertet finns mycket goda kommunikationer, Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flertalet bussar har hållplatser i direkt närhet.
Övrigt
Det finns möjlighet att hyra garageplats i fastigheten och cykelparkering finns på gården.

Tilläggsuppgifter

Våning
4
i
Begär mer info

Objekt 10650527, Engelbrektsgatan 7

m
Kontaktuppgifter

Fabege AB

Johanna Andersson
Uthyrare
  08-556 747 28
  070-819 81 34
  08-555 148 01

  http://www.fabege.se
a