Uthyres kontor, butik - Upplands Väsby

Stockholmsvägen 35, Bredden, Upplands Väsby Objektnummer 10651288

Möjlighet att förhyra en Butikslokal/Showroom i butiksområde med tema ”Bygga Bo” - Hem och inredning, direkt anslutning till E4:an!

Adress
Stockholmsvägen 35 , Upplands Väsby
Lokaltyp
Kontorslokaler
1000 m2
Butikslokaler
292 m2
Totalyta
292 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Butiksområde med tema ”Bygga Bo” - Hem och inredning . I området ligger bl.a. MIO, Jysk och Bauhaus. En ny stor Biltema-butik öppnar nästa år i området.
Parkering
Se bifogad planritning.
Service
Allt man behöver samlat på ett och samma ställe. I bredden finns service i alla former, exempelvis i form av ICA, SATS, friskvård, företagshälsovård, tandläkare, apotek, hårfrisörer och många butiker.
Kommunikation
Direktbussen 565X från/till Stockholm City går flera turer om dagen och tar max 30 min. Pendeltåg och täta bussförbindelser via Väsby station tar dig till Uppsala, Arlanda och Stockholm City. Avstånden från Arlanda till Bredden är ca 15 km samt ca. 20 km in till Stockholm City. InfraCity ligger direkt anslutning till E4:an
Övrigt
Nu finns det en möjlighet att förhyra en butikslokal/showroom i Breddens butiksområde med tema "Bygga bo" - hem och inredning.
På samma butiksplan finner ni Marbodal, Mockfjärds Fönster och Sveafönster. I butiksområdet finns bla Bauhaus, Biltema (öppnar 2020), MIO, Jysk och Kvik. Området ligger i direkt anslutning till E4:an och erbjuder gott om besöksparkeringar.
i
Begär mer info

Objekt 10651288, Stockholmsvägen 35

m
Kontaktuppgifter

Profi Fastigheter

Carl Flankert
Tel:   0708-55 08 59

  http://www.profi.se
a

B2B – Kontorsmöbler