Uthyres kontor - Solna

Röntgenvägen 2, Solna Strand, 171 54 Solna Objektnummer 10652046

Mycket modern och rymlig lokal med flexibla ytor i attraktivt område. Lokalen ligger högst upp i fastigheten och har en härlig utsikt.

Adress
Röntgenvägen 2 , 171 54 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
924 m2

Objektbeskrivning

Läge


Mycket trevlig och ljus kontorslokal med härlig utsikt. Flexibel lokal som kan anpassas till öppen eller blandad planlösning, allt i en modern och stilren utformning. Både konferensanläggning och lunchrestaurang finns i fastigheten.
Omgivning
I detta lättillgängliga och spännande område, mitt emellan Solna och Sundbyberg, ligger Stora Blå, en fastighet med höga tekniska förutsättningar.
Parkering
Inom området finns gott om parkeringsplatser att hyra.
Service
Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen S som ligger i fastigheten
finns även det nyöppnade hotellet, Grow hotell med 176 rum och den mycket inbjudande och tilltalande restaurangen Norobata i regi av Aveqiagruppen. Solna strand erbjuder också ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet.
Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt avstånd.
Kommunikation
Till Solna strands tunnelbanestation tar det några få minuter att promenera och till Sundbybergs station, där pendeltåg, tunnelbana och mälarbanan avgår, tar det inte mer än sju minuter till fots. I området trafikerar dessutom ett flertal busslinjer samt flygbussar. För den som föredrar att köra bil är tillgängligheten också mycket bra med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden, E4 och E18. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.
Övrigt
Fantastisk lokal högst upp i fastigheten med egen terrass om ca 400 kvm! Här finns alla möjligheter till att skapa en helt unik lokal i bästa kommunikationsläget utanför city. Takhöjd ca 3 meter.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1972
Renoveringsår
1988, 2005-2007
Våning
5
i
Begär mer info

Objekt 10652046, Röntgenvägen 2

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Anneli Aspe

  0739-16 10 80

  http://www.humlegarden.se
a