Uthyres kontor - Solna

Vretenvägen 13, Solna Strand, 171 54 Solna Objektnummer 10652930

Kontorslokal med blandad planlösning nära Solna strands tunnelbanestation.

Adress
Vretenvägen 13 , 171 54 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
300 m2

Objektbeskrivning

Läge


Kontorslokal på tre trappor med blandad planlösning.
Omgivning
Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.
Parkering
Garage- och parkeringsplatser finns att hyra i fastigheten.
Service
Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.
Kommunikation
Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholm city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimma. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående
Byggår
1970
Renoveringsår
2006
Våning
3 / 5

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10652930, Vretenvägen 13

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Anneli Aspe

  0739-16 10 80

  http://www.humlegarden.se
a