Uthyres kontor, kontorshotell - Kista

Torshamnsgatan 35, Kista, Kista Objektnummer 10655987

C/O erbjuder smarta kontorsytor som passar de flesta. Dela på mötesrum, kök och framförallt — affärsmöjligheter med andra på kontoret.

Adress
Torshamnsgatan 35 , Kista
Lokaltyp
Kontorslokaler
50 m2
Kontorshotell
50 m2
Totalyta
50 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Kista Science City är en kreativ smältdegel. Här träffas företagare, forskare och studenter på ett naturligt sätt. Har du kontor i Kista arbetar du inte utanför Stockholm - du befinner dig i ett av världens viktigaste centrum för utveckling. Kista brukar kallas Stockholms tillväxtmotor. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i. Strax norr om Stockholm hittar du denna internationella mötesplats.
Parkering
Fina cykelstråk leder hela vägen fram från Stockholms södra delar. Åker du bil från centrala Stockholm eller Uppsala tar du E4:an raka vägen. Bor du i Stockholms norra delar kan du välja E18.
Service
I huset har vi samlat det mesta du behöver som reception, en konferensanläggning, ett gym och en egen restaurang i Sabis regi där du kan köpa med dig en lunch.
Kommunikation
Läget i Kista är oslagbart, fastigheten Nordic Forum ligger ett stenkast från både tunnelbana, bussar, pendeltåget och Kista Galleria. Att det bara tar 17 min mellan T-centralen och Kista och att tunnelbanan går var sjätte minut i rusningstrafik, gör det smidigt för dig att komma till och från jobbet. Här finns också fina cykelstråk och väljer du att ta bilen hit kan du parkera i garage, parkeringsdäck eller på allmänna parkeringar precis utanför fastigheten.
Övrigt
50 m2

Tilläggsuppgifter

Renoveringsår
> 2018
i
Begär mer info

Objekt 10655987, Torshamnsgatan 35

m
Kontaktuppgifter

Profi Fastigheter

Gabriel Andersson

  http://www.profi.se
a