Uthyres kontor, kontorshotell - Stockholm

Drottninggatan 86, Stockholm City, 111 36 Stockholm Objektnummer 10656157

På Drottninggatan 86 - mitt i Stockholms vibrerande puls - finns detta vackra och moderna kontor i sekelskiftesmiljö.

Adress
Drottninggatan 86 , 111 36 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
27 m2
Kontorshotell
27 m2
Totalyta
27 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Fastigheten
Vacker och stilfull sekelskiftesfastighet men det tidstypiska detaljerna såsom högt till tak, stuckaturer och kakelugnar. Representativa lokaler med kontorsrum/private offices, mötesrum, reception och kontorsplatser.
Läge
KONTORSRUM – PRIVATE OFFICE
Ett representativt kontorsrum med fantastisk rymd och vacker kakelugn. Här finns arbetsplats för upp till 10 personer. Två generösa fönster ger ett fint ljusinsläpp till rummet.

FLEXIBILITET OCH FRIHET
Du har alltid möjligheten att växla upp eller ner i antal rum eller arbetsplatser beroende på konjunktur och antal anställda. Hos oss tecknar du inget flerårigt hyreskontrakt med automatisk förlängning om du inte säger upp i tid. Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag.

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, telefonrum, mötesrum, kaffe/te, wifi, utskrifter och mycket mer.

PERSONLIG SERVICE
Vår Kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare personligt och professionellt.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukostbuffé. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Kontoret har flera mötesrum i olika storlekar med plats för upp till 24 personer i det största. Mötesrummen är utrustade med den senaste tekniken.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!
Omgivning
Fastigheten ligger mycket centralt i hörnan Drottninggatan och Olof Palmes Gata. Utanför porten finns Drottninggatans trevliga stråk med direkt närhet till restauranger, caféer, shopping, gym, nöjen, mataffärer och Hötorget med dess saluhall och biograf. Ett optimalt cityläge som samtidigt erbjuder en unik kvarterskänsla.
Kommunikation
Ypperliga kommunikationer med närmaste T-banestation, Hötorget, och bussar. Centralstationen med pendeltåg, fjärrtåg och Arlanda Express, finns på några minuters promenadavstånd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10656157, Drottninggatan 86

m
Kontaktuppgifter

Quick Office Franchise Sweden AB

Therése Rosén
Uthyrare

  0707-87 76 73

a