Uthyres kontor - Trosa

Fiskargatan 9, Trosa Objektnummer 10656921

Kontor eller övernattningslägenhet med stor balkong ovanpå Trosa sjökrog i Trosa hamn.

Adress
Fiskargatan 9 , Trosa
Lokaltyp
Kontorslokaler
121 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Trosa hamn är ett mycket vackert och pittoreskt område där den småskaliga bebyggelsen består av bostäder som varvas med hamnbodar, små butiker, restauranger och kaféer, det populära Bomans Hotell samt en gästhamn som gör Trosa hamn till en livlig mötesplats under sommarmånaderna.
Service
I Hamngården och de omgivande kvarteren runt Fiskargatan finns flera populära restauranger såsom Fina Fisken och Trosa Sjökrog, små butiker och hamnbodar som är välfrekventerade under sommarmånaderna samt det populära Bomans Hotell. I centrala Trosa finns även gott om service i form av bl.a. butiker, banker, apotek, mäklare, hotell, pensionat och vandrarhem, restauranger och kaféer m.m. Staden är ett populärt utflyktsmål och sommartid kommer många turister, varför besöksnäringen är väl utvecklad i kommunen.
Kommunikation
Fastigheten är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

Bil: Genom läget i Trosa hamn är det både enkelt och smidigt att ta sig till fastigheten, då den ligger alldeles nära Högbergsgatan (väg 218), som löper som en pulsåder från hamnen till Trosas norra delar.

Buss: Endast ca 150 meter från fastigheten finns Trosa hamns busshållplats som trafikeras av linjerna 802 (Trosa-Vagnhärad-Södertälje), 550 & 805 (Trosa-Vagnhärad) samt Trosabussen som går mellan Stockholm och Trosa.
Övrigt
Kontor eller övernattningslägenhet med stor balkong ovanpå Trosa sjökrog i Trosa hamn.
i
Begär mer info

Objekt 10656921, Fiskargatan 9

m
Kontaktuppgifter

Nordic PM AB

Hannah Eriksson
Tel:   073-4271166

  http://www.nordicpm.se
a