Uthyres kontor, butik, övrig lokaltyp - Ludvika

Storgatan 19, Centrum, Ludvika Objektnummer 10656964

Modern och ljus butikslokal med mycket bra läge i Engelbrekts galleria finns nu tillgänglig.

Adress
Storgatan 19 , Ludvika
Lokaltyp
Kontorslokaler
473 m2
Butikslokaler
473 m2
Övriga lokaler
473 m2
Totalyta
473 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Ludvika kommun ligger i sydvästra Dalarna har ca 25 700 invånare. I centralorten Ludvika, som är Dalarnas tredje största stad, bor det cirka 14 000 personer. Upptagningsområdet för Engelbrekt är dock ytterligare större och lockar kunder inom en radie av 60 km. Det innebär att marknadsområdet för gallerian omfattar ca 54 000 invånare där befolkningsutvecklingen för området har varit positiv sedan 2006 med en årlig ökning på 600 personer.

Utbudet i Ludvika centrum av handel, service och serveringar uppgår till cirka hundra verksamheter. Ludvika Centrum definieras som hela eller delar av följande gator: Storgatan, Vasagatan, Köpmansgatan, Engelbrektsgatan, Carlavägen, Eriksgatan och Tingshusgatan. Centrum upplevs överblickbart och koncentrerat. Kärnan är gågatan och vissa sidogator.

Galllerian Engelbrekt ligger centralt i Ludvika och omringas av Carlavägen, Storgatan, Engelbrektsgatan och Fredsgatan. Ingång finns från alla håll.
Parkering
473 m2
Service
I Gallerian finns ett varierat utbud av butiker och service. För att nämna några av hyresgästerna som är etaberade så finns bl.a. Kappahl, Lindex, Dressman, Apoteket Liljan samt Subway m.fl. Sammantaget finns idag 22 st hyresgäster som erbjuder både handel, restaurang, café och ytterligare service i Gallerian.
Kommunikation
Kommer man med tåg eller buss till Ludvika så ligger Engelbrekt på kort gångavstånd, ca 250 m. Gratis parkering finns i ansluting till gallerian. I kvarteren runt omkring finns ca 600 parkeringsplatser.
Övrigt
473 m2
i
Begär mer info

Objekt 10656964, Storgatan 19

m
Kontaktuppgifter

Nordic PM AB

Magnus Åkesson

  http://www.nordicpm.se
a