Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Stockholm

Hammarby Fabriksväg 43, Hammarby Sjöstad, 120 33 Stockholm Objektnummer 10658608

Ljus kontorslokal i rumsanpassad planlösning i modernt skick!

Adress
Hammarby Fabriksväg 43 , 120 33 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
235 m2
Övriga lokaler
235 m2
Totalyta
235 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggnaden uppfördes ursprungligen 1949 och har 8 våningar. Fastigheten var tidigare av industrikaraktär, men har successivt konverterats till en mixad fastighet med blandade verksamheter. Här finns goda inlastningsmöjligheter via lastkaj och lasthiss, både från Hammarby Fabriksväg och Virkesvägen.
Läge


Fräsch och modern lokal om 235 kvm i mestadels rumsanpassad planlösning med gott om ljusinsläpp från fönsterpartier som omringar större delen av lokalen. Ytan består a 7 kontorsrum i olika storlekar, 1 konferensrum placerat i mitten av lokalen och anpassat för upp till 8 personer med glaspartier från golv till tak. 2 wc + dusch, förråd samt ett härligt rymligt kök med fina fönsterpartier som ger utsikt över de charmiga takåsarna i Hammarby Sjöstad.
Omgivning
Läget i Hammarby Sjöstad gör att du som hyresgäst har nära till det mesta. Här finns gott om trevliga restauranger och annan service, till exempel butiker, träningsanläggningar, vårdcentral, apotek och bank. Det är också nära till Hammarby kaj, där du kan njuta av båtlivet med en kaffe i handen eller ta en härlig promenad på lunchen.
Service
I Hammarby finns det gott om restauranger, träningsanläggningar, en hel del butiker samt post och banker. Närbelägna köpcentrum är Sickla, Globen, Forum och Ringen.
Kommunikation
Det är lätt att ta sig hit. Tvärbanan och bussarna stannar vid hållplatsen Luma. Det är också nära till t-banan vid Gullmarsplan. Föredrar du att cykla finns både cykelställ på gatan och i garaget. Du som kommer med bil kan parkera på gatan eller i fastighetens garage. En fin start eller avslutning på dagen är också att ta båten M/S Emelie, som går mellan Luma brygga, Barnängsbryggan på Södermalm, Djurgården och Nybrokajen.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1949
Våning
7 / 8
i
Begär mer info

Objekt 10658608, Hammarby Fabriksväg 43

m
Kontaktuppgifter

Fabege AB

Robert Jones
Uthyrare
  0722331010
  0722331010

  http://www.fabege.se
a