Uthyres kontor - Uppsala

Fyrisborgsgatan 2, 754 50 Uppsala Objektnummer 10658954

Nu kan vi erbjuda toppmoderna kontor i representativ fastighet med bästa läget ut med Tycho Hedens Väg.

Adress
Fyrisborgsgatan 2 , 754 50 Uppsala
Lokaltyp
Kontorslokaler
420 m2

Objektbeskrivning

Läge
Representativ fastighet i mycket bra läge i Fyrislund.

Lokalerna erbjuder flexibel planlösning med fönster åt flera väderstreck vilket ger lokalerna ett härligt ljusinsläpp. Lokalen är på 420 kvm med en flexibe planlösningl som kan anpassas utifrån behov.


Mycket goda parkeringsmöjligheter finns i garage och utomhus i direkt anslutning till fastigheten. Här erbjuds även laddstationer för elbilar.
Omgivning
Fyrislund är ett område som kännetecknas av företag inom läkemedelsbranschen. I området finns även handel, industri och kontor.
Området har även nära till grönområdet och trevliga promenadstråk.
Service
I området finns flertalet uppskattade restauranger. I Boländernas handelsområde finns ett brett serviceutbud med företax som ex Ikea, Bauhaus, Rusta, max med flera andra.
Kommunikation
Från fastigheten finns mycket goda kommunikationer till Uppsala centrum. Cirka vart 10 minut går en buss från området under normala kontorstider. Fastigheten har även närhet till E4:ans infart till Uppsala vilket möjliggör ger närhet till Stockholm och Arlanda.
Övrigt
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.
i
Begär mer info

Objekt 10658954, Fyrisborgsgatan 2

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Carl Sjöberg
  08-4023482


  http://www.fastpartner.se/
a