Uthyres kontor - Stockholm

Kungsgatan 15, City, Stockholm Objektnummer 10660083

Lokalerna har stora höga fönster mot Kungsgatans lockande vimmel. Här hamnar du mitt i allt.

Adress
Kungsgatan 15 , Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
1200 - 2000 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Hela kvarteret består av representativa kontor från olika tidsepoker på en av Stockholms bästa adresser.

Husen mot Kungsgatan är byggda i början av 1900-talet med gammaldags charm men invändigt ombyggda till moderna och effektiva lokaler.
Läge
De lediga kontorslokalerna ligger på våning 1 och 2 och sträcker sig från Kungsgatan 7 till Kungsgatan 15 - tala om att sitta i händelsernas centrum, på en av Stockholms allra bästa adresser. Lokalen har inspirerande högt i tak och stora fönster mot både det lockande folklivet på Kungsgatan och innergården. Det är lätt att bli förtjust i denna lokal.

Lokalen är i väldigt fint skick, öppen planlösning.Stora fina fönster som ger att bra ljusinsläpp. Den här ytan kan slås ihop med ett våningsplan under om ca 950 kvm.
Omgivning
Fastigheten är belägen mitt i händelsernas centrum, på en av Stockholms bästa adresser. Gångavstånd till Stureplan, Hötorget och T-centralen. Bättre plats är det svårt att hitta. När det gäller våra lokaler på Kungsgatan skulle man vilja använda samtliga floskler - mitt i smeten, i hjärtat av pulsen, så nära stadskärnan du kan komma.

Här sitter du i ett hus som ligger mitt bland allt det som Stureplan har att erbjuda - Sveriges största utbud av lunchrestauranger, caféer och butiker. Och du behöver inte gilla rosa skjortor och backslick för att jobba här. Det är ganska trevligt att bara betrakta allt och alla.
Service
Du har ett obegränsat serviceutbud på Kungsgatan, Regeringsgatan och vid Stureplan: restauranger, shopping, gym och caféer. Stureplan ligger ett stenkast från porten. Lunchställen av stor variation finns i närområdet. Gymmet Balance finns nära till hands på Lästmakargatan.

Frågan är snarare vad man inte kan göra. Vägg i vägg med Stureplan, vilket förmedlar det du egentligen redan vet: att du är fullständigt omringad av lunchrestauranger, affärer, med mera. Att det kryllar av gym med alla möjliga varianter av pass -allt mellan laseryoga och afrodans- säger sig självt.

Gymmet Balance finns på Lästmakargatan Lyx-, husmans- och vegorestaurangerna är obegränsade. Butikerna varierar mellan Nathalie Schuterman och Lagerhaus. Det man kanske glömmer är att hela Djurgården med sin grönska och havsluft ligger och väntar på den som har joggingskor.
Kommunikation
Tunnelbanestationerna Östermalmstorg, Hötorget och T-centralen finns inom gångavstånd.

Många busslinjer stannar strax utanför, exempelvis Buss 1 (Stora Essingen-Frihamnen) samt buss 56 (Hornsberg-Hakberget).

Råkar du bo ute i skärgården väntar båtarna på dig i Nybrokajen alldeles intill.
Övrigt
Fastigheten har inte egen uteparkering eller garage men parkeringsmöjligheter finns i omgivningen.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1931
Renoveringsår
2011
Våning
2
i
Begär mer info

Objekt 10660083, Kungsgatan 15

m
Kontaktuppgifter

Fabege AB

Johanna Andersson
Uthyrare
  08-556 747 28
  070-819 81 34
  08-555 148 01

  http://www.fabege.se
a