Uthyres kontor, butik, kontorshotell - Solna

Stjärntorget 2, Mall Of Scandinavia, 169 79 Solna Objektnummer 10660582

Unik möjlighet att hyra butiksyta i gallerian Mall of Scandinavia invid Stjärntorget. Gallerian har ca 35.000 besökare varje dag.

Adress
Stjärntorget 2 , 169 79 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
15 m2
Butikslokaler
15 m2
Kontorshotell
15 m2
Totalyta
15 m2

Objektbeskrivning

Läge
BUTIKSYTA
Quick Office hyr ut coworking i kontorsrum och flexplatser, mötesrum och butiksyta. Här finns ett unikt läge att hyra din egen butik bland de bästa lägen i gallerian. Butiksytan passar bra för de som vill finnas i gallerian och ha ett bra skyltläge.
Butiken är ledig och passar bra för ex. tjänster och service till företag som även vill nå ut till konsument. Ex finans/försäkring, fastighetsförmedling och produktförsäljning.
Finns även möjlighet att hyra ytan på korttid för POP-UP butik.

NÄTVERKANDE
Från butiken når man till de företag som hyr på Quick Office och som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

MEDLEMSKAP
Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns upp till 14 personer i styrelsesittning.
Mötesrummen bokas enkelt på quickoffice.se/motesrum. Du har även tillgång till mötesrummen på alla våra andra anläggningar i Stockholm och Malmö.

HÖG SÄKERHET
Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.
Omgivning
I centrum av Arenastaden i Sveriges största galleria finns ett enormt utbud av butiker, restauranger, caféer, biograf, livsmedel med mera. Här har även några av landets största företag valt att etablera sig med sin huvudkontor såsom SEB, Telia, Securitas för att nämna några.
Service
.
Kommunikation
Butiksytan ligger i Mall of Scandinavia på plan 1 i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns. Endast 10 min resa till Stockholm Central. Här finns också flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fri parkering i garaget i upp till 4 timmar.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
2015

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10660582, Stjärntorget 2

m
Kontaktuppgifter

Quick Office Franchise Sweden AB

Therése Rosén
Uthyrare

  0707-87 76 73

a