Uthyres kontor - Solna

Englundavägen 7, Solna Business Park, 171 41 Solna Objektnummer 10660671

Här har Du alla möjligheter att själv påverka hur Din nya kontorslokal ska bli

Adress
Englundavägen 7 , 171 41 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
527 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fasaden är modern med en representativ entré från Englundavägen 7 .
Läge
Den lediga lokalen ligger i Solna Business Park. Lokalen ligger på våning 3 tr är idag inredd som öppet landskap. Kontorslokalen har ett generöst ljusinsläpp från tre håll och en ljus entré. Passar perfekt för företag som behöver en representativ entré.

Här sitter du vägg i vägg med några av Sveriges mest välkända företag, exempelvis Coop, Evry, Unilever, Orkla, Cloetta, Net Insight, Snow Software, SBAB, Adecco bemanning med flera.

Börjar du bli en fena på videomöten? Nu erbjuder vi digitala visningar av våra lediga lokaler.
Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor!

Lokalen skräddarsys för Dig som ny hyresgäst. Här kan vi inreda med både öppna landskap och separata kontorsrum.
Omgivning
Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud.

Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Adecco, Net Insight, Skolverket, Coop, Unilever, Orkla, Evry och Veidekke för att nämna några.
Service
I Solna Business Park blir det enkelt för era medarbetare att sköta sina vardagsärenden. Här finns bland annat ICA Maxi, ett flertal gym, företagshälsovård, apotek, biluthyrning, frisör, kemtvätt och bilvård (två gånger om året anordnar Mekonomen däckbytardagar då priserna är rabatterade).
Vill man shoppa så ligger centrala Sundbyberg på 5 minuters gångavstånd.

Naturligtvis finns här också bra restauranger, både för luncher, affärsmöten och after work. Ett exempel är Pontus in the Park som finns i huset, i regi av Pontus Frithiof, som erbjuder både affärs- och expressluncher. Härifrån kan man även beställa catering.
Kommunikation
Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats i Solna Business Park på 3 minuters gångavstånd. Pendeltåget tar bara 5 minuter till Odenplan och 7 minuter till T-centralen. Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg och bussar till Arlanda och Bromma.

Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.
Övrigt
Garageparkering och markparkering finns i anslutning till fastigheten. Cykelparkering finns i grannfastigheten där det även finns duschmöljlighet och ventilerade skåp.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1963
Renoveringsår
2017
Våning
2 / 5
i
Begär mer info

Objekt 10660671, Englundavägen 7

m
Kontaktuppgifter

Fabege AB

Marie Meyer
Uthyrare
  076-894 45 03
  076-894 45 03

  http://www.fabege.se
a