Uthyres kontor - City

Kungsgatan 29, City Objektnummer 10660714

Charmig, nyrenoverad lokal med utsikt över Kungsgatans folkliv finns nu ledig för uthyrning. Detta är rätt lokal för det lilla företaget som söker ett representativt kontor på bästa adress!

Adress
Kungsgatan 29 , City
Lokaltyp
Kontorslokaler
27 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1928 och renoverades år 1989. Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns en personhiss. Det är även möjligt att använda entrén vid Oxtorget 4 där det är lättare att stanna till för leveranser och en smidig inflytt. Innergård med cykelställ finns.
Läge
Lokalarean utgörs av en välkomnande entré där det nya pentryt är placerat, ett rymligt arbetsrum samt en helkaklad wc i nyproduktionsskick med dusch. Pentryt är utrustat med diskmaskin och micro. Ytskikten utgörs av vitmålade väggar, nyslipad ekparkett i rummet och nyinlagt parkettgolv i entrén/pentryt.

Säkerhetsdörr finns.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft . Bredband: Fiber finns indraget i lokalen via Open Universe. Nätverk finns i lokalen.
Omgivning
Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre.
Parkering
Goda parkeringsmöjligheter i intilliggande p-garage i exempelvis Oxtorgsgaraget, Hötorgsgaraget och David Bagares Garage.
Service
Adressen säger allt! Här finns all service som kan önskas. Inom kort gångavstånd finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Det är nära till apotek, systembolag, gallerior samt butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är svårslaget. med kort gångavstånd till t-banestationerna Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1:ans buss (Stora Essingen-Frihamnen) passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst. Det kan finnas möjlighet att hyra brandklassade arkiv i huset.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse.
Byggår
1928
Renoveringsår
1989
Våning
3

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10660714, Kungsgatan 29

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a