Uthyres kontor - Kista

Torshamnsgatan 35, Nordic Forum, Kista Objektnummer 10660994

WHEN SIZE MATTERS!

Adress
Torshamnsgatan 35 , Kista
Lokaltyp
Kontorslokaler
810 - 930 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Det är inte bara företagens elbilar som laddas i nordicForum. Här laddas även det viktigaste av allt – medarbetarna. Ett eget topputrustat helt nytt gym för de som jobbar i nordicForum och Järvafältet som ligger helt nära med sina stora, gröna rekreationsytor. Perfekt för lunchmotion eller promenadmöten. I övrigt är Kista Science City är en kreativ smältdegel där företag, forskning och akademi smälter ihop till en av världens mest spännande mötesplatser.
Parkering
Borgarfjord 2
Service
I fastigheten kan receptionen hjälpa till med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. Inom nordicForum finns både konferensanläggning, restaurang, café och gym. Och helt nära, i Kista Galleria, finns allt du kan tänka dig vad gäller affärer, lunchrestauranger och caféer. Det är nästan som en liten stad med post, apotek, systembolag, Food Court och biograf. Från nordicForum har du också nära till Barkarby handelsplats med IKEA och mycket annat!
Kommunikation
Med buss, T-bana och pendeltåg: 7 minuter till T-bana och pendeltåg (restid till City max 20 minuter). Flygbussar som stannar i området tar dig snabbt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Med bil: 10 minuter till City via snudd på anslutande E4 och E18. Påfarten till Förbifart Stockholm för anslutning söderut/norrut kommer också att ligga helt nära. Härifrån kommer du med bil att nå Kungens Kurva på mindre än 15 minuter.
Övrigt
930 m2

Tilläggsuppgifter

Renoveringsår
> 2019
i
Begär mer info

Objekt 10660994, Torshamnsgatan 35

m
Kontaktuppgifter

Profi Fastigheter

Thomas Jonasson

  http://www.profi.se
a