Uthyres kontor - Stockholm

Tullvaktsvägen 9-15, City, 115 56 Stockholm Objektnummer 10663076

Modernt kontor i Gamla Fordfabriken granne med Nasdaq, Gant och H&M!

Adress
Tullvaktsvägen 9-15 , 115 56 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
1297 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fd Fordfabriken som idag används som kontor av NASDAQ och Gant.
Läge
Öppen lokal som anpassas i samråd med hyresgästen.
Takhöjden är idag ca 2,9 m men river man installationgolvet som bygger upp 30 cm får man 3,2 m till taket. Det finns några balkar där takhöjden efter rivet installationsgolv är 2,35 m resp. 2,75 m. Det finns en godshiss till lokalen så viss del kan även användas som lager eller lättare produktion.

Öppen planlösning med 4 tillbyggda kontorskomplex som har pentry, mötesrum och kontor ihop. Finns mindre lager och serverrum. Större pentry med trevlig personaldel.
Omgivning
Centrala Stockholm Frihamnen är ett område som har ett strategiskt och attraktivt läge i staden. Området utnyttjas idag som hamn. Från Frihamnen går Tallinks Siljas färjor till och från Finland och Baltikum. Det är Stockholms enda fullservicehamn och har en omfattande utlandstrafik. Frihamnen utnyttjas redan idag även för andra verksamheter än direkt hamnbundna. Detta är en omvandling som har skett successivt sedan 1980-talet och fortfarande pågår. Framförallt många mediaföretag har etablerat sig i området. TV4 och SVT Drama finns här, tillsammans med ett antal mindre företag inom samma bransch. Även andra typer av företag finns i nybyggda kontorslokaler i anslutning till färjeläget, liksom ett hotell- och konferenscenter. I området finns även joggingspår och småbåtshamnar.
Parkering
Parkeringsplats. Går att hyra.
Service
I området finns det fler kvarterskrogar och caféer. Det finns även en populär nyöppnad Phils Burger. Vill man vara lite mer aktiv så är det gångavstånd till Ballbreaker där det finns restaurang och konferens möjligheter.
En bit närmare city så ligger Fältöversten med flera butiker och restauranger och annan service. För övernattning så finns det hotell i området som Hotell Ariande och Stay At.
Du når snabbt med bil eller buss till Kungliga Tennishallen och Friskis & Svettis .
Kommunikation
Närmaste T-bana är Gärdet . Därifrån promenad eller med buss 1, 72 och 76 som har en hållplats precis utanför fastigheten.
Se hemsida: www.sl.se för tidtabeller.
Med utbyggnaden av Norra länken och Spårväg City så är kommunikationerna mycket goda till området.
Övrigt
Entrén är helt ny med en modern känsla i glas och metall.
En stor och rymlig lasthiss som tar 4000 kg transporterar in varor i lokalen från markplan.

Frihamnen står inför en omvandling i och med projektet Norra Djurgårdsstaden. Totalt planeras det att skapas 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser. De första 700 nya bostäderna stod klara under 2012. Området sträcker sig från Husarviken och Hjorthagen ned till Frihamnen och Loudden.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1930
Renoveringsår
2004
Våning
3 / 3
Antal rum
14

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10663076, Tullvaktsvägen 9-15

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Magnus Jenninger
Uthyrare
  08-56251705
  070-007 93 22

  http://www.fastpartner.se/
a