Uthyres kontor, kontorshotell - Solna

Stjärntorget 2, Mall Of Scandinavia, 169 79 Solna Objektnummer 10663548

Private office för 2-3 personer. Oslagbart gallerialäge! Modern miljö och personlig service!

Adress
Stjärntorget 2 , 169 79 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
11 m2
Kontorshotell
11 m2
Totalyta
11 m2
Lokalen passar för
Coworking

Objektbeskrivning

Läge
KONTORSRUM/PRIVATE OFFICE
Modernt kontor i trevlig atmosfär för 2-3 personer. Fint möblerat med skrivbord, ergonomisk stolar och förvaring. Här erbjuder vi olika lounge ytor i lugn och rogivande miljö. Perfekt för för paus eller en mysig fikastund med grannen!

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, kaffe/te, wifi, mötesrum, utskrifter och mycket mer.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukostbuffé. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i arbetsvardagen. Hon tar emot dig som hyresgäst och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns plast för 14 personer i styrelsesittning.
I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten – perfekt för tex utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!
Omgivning
I centrum av Arenastaden i Mall of Scandinavia finns Quick Office Workspace. Här erbjuder vi kontorsrum/privat office, coworkingytor och mötesrum i en unik miljö med hög nivå på design och miljöer. Närheten till kommunikationer, restauranger, shopping och några av Sveriges största företag gör att du kan arbeta i ett av Stockholms mest spännande och dynamiska workspace!
Kommunikation
Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns med endast 10 min resa till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fyra timmars fri parkering i garaget.

Tilläggsuppgifter

Byggår
2015

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10663548, Stjärntorget 2

m
Kontaktuppgifter

Quick Office Franchise Sweden AB

Therése Rosén
Uthyrare

  0707-87 76 73

a