Uthyres kontor, kontorshotell - Bromma

Adolfbergsvägen 31, 168 67 Bromma Objektnummer 10665286

Trevligt kontorsrum för 1 person med perfekt läge intill Bromma Blocks. Allt ingår!

Adress
Adolfbergsvägen 31 , 168 67 Bromma
Lokaltyp
Kontorslokaler
7 m2
Kontorshotell
7 m2
Totalyta
7 m2

Objektbeskrivning

Läge
PRIVATE OFFICE
Unikt erbjudande! Kontorsrum för 4000 kr per månad. Allt ingår!
Priset gäller avtal som tecknas tom 31/8-2020.
Välkommen till ditt nya kontor!

QUICK OFFICE BROMMA
Kontorshotell för dig med behov av en snabb och enkel kontorslösning.

MÖTESRUM
Kontorshotellet har flera mötesrum i olika storlekar. Som hyresgäst hos Quick Office kan du även nyttja mötesrummen på alla våra kontorshotell. Boka ditt mötesrum från en timme och uppåt på vår hemsida www.quickoffice.se.

NÄTVERKANDE
Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter

MEDLEMSKAP
Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö, marknadsföring på våra digitala entréskyltar med mera.

VÅRA KONTORSPAKET
Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivån som passar din verksamhet bäst. Mötesrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra olika kontorspaket.

HÖG SÄKERHET
Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.
Omgivning
Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta tider för att checka-in som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.Granne med Bromma Blocks och Bromma Handel. Förråd finns att hyra i anslutning till kontoren. Varuhiss finns.
Kommunikation
Flertalet busslinjer kopplar ihop Mariehäll med Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby.
Tvärbanan går ifrån Sickla Udde till Solna Station och närmaste station är Karlsbodavägen. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt ligger på gångavstånd och erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18.
Bromma City flygplats, som ligger precis intill, har korta tider för att checka-in som gör det enkelt att flyga till Europa och hela Sverige.Gott om markparkering i direkt närområde samt garage i huset.
Övrigt
Gäller endast nytecknade avtal

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
4
i
Begär mer info

Objekt 10665286, Adolfbergsvägen 31

m
Kontaktuppgifter

Quick Office Franchise Sweden AB

Alexander Csordas
Affärsområdesansvarig
  08-447 11 70
  070-7822543
  08-447 11 79

a