Uthyres kontor - City

Tegnérgatan 35, City Objektnummer 10666002

Mycket yteffektivt kontor med egen ingång som nyligen genomgått en totalrenovering. Attraktivt A-läge intill Drottninggatan och Tegnérlunden!

Adress
Tegnérgatan 35 , City
Lokaltyp
Kontorslokaler
137 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset uppfördes år 1898.
Läge
Lokalen har nyligen genomgått en genomgående ombyggnad både vad gäller ytskikt och planlösning.

Lokalen har en trevlig, välkomnande entré med plats för ett par väntande besökare. I lokalens främre del mot gatan finns idag två rum för 3-4 arbetsplatser. Det finns också en öppen arbetsyta med plats för några skrivbord. I lokalens bakkant finns tre rum varav ett är mötesrum samt ett trevligt, nybyggt pentry med matplats i lokalens bakkant. Här är det ljusinsläpp via takfönster. Lokalen har två wc varav en är nybyggd och utrustad med duschkabin. Det finns också ett litet utrymme för kopiering och avhängning.
Ytskikten utgörs av vitmålade väggar och golv med mörkgrå textilmatta. De avskiljande väggarna utgörs av exklusiva glaspartier.

Ventilation: Lokalen har ett helt nytt ventilationsaggregat.
Omgivning
Här får medarbetarna en lugn arbetsro samtidigt som de kan inspireras av pulsen som finns alldeles utanför dörren. Förutom Drottninggatans myllrande folkliv runt hörnet finns stillheten i parkerna Tegnérlunden och Observatorielunden alldeles inpå knuten. Närområdet berikas även av ett brett kulturutbud.
Service
Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer etc.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Byggår
1898
i
Begär mer info

Objekt 10666002, Tegnérgatan 35

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a