Uthyres kontor - City

Kungsgatan 29, City Objektnummer 10666728

Med bästa läge på Kungsgatan 29 finns nu denna rumsindelade lokal på våning 7 ledig för uthyrning! Detta är rätt lokal för företaget som söker ett representativt kontor på bästa adress!

Adress
Kungsgatan 29 , City
Lokaltyp
Kontorslokaler
141 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1928 och renoverades år 1989. Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns en personhiss. Det är även möjligt att använda entrén vid Oxtorget 4 där det är lättare att stanna till för leveranser och en smidig inflytt. Innergård med cykelställ finns.
Läge
Lokalen har en rumsindelad planlösning med en öppen yta i lokalens mitt. Ytan fördelas på sju kontorsrum varav ett med fördel nyttjas som konferensrum. Entrén är välkomnande och i anslutning till denna finns en öppen yta med plats för reception eller väntande besökare. Denna yta kan också användas för interna stormöten eller som lounge. Övrig yta fördelas på ett mindre pentry, två wc, städförråd, förråd samt en yta för skrivare/kopiator.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft. Bredband: Fiber finns indraget i lokalen via Open Universe.

Lokalens ytskikt utgörs av vitmålade väggar och parkettgolv. Lokalens två wc är helkaklade med grå linoleumgolv.
Omgivning
Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre.
Parkering
Goda parkeringsmöjligheter i intilliggande p-garage i exempelvis Oxtorgsgaraget, Hötorgsgaraget och David Bagares Garage.
Service
Adressen säger allt! Här finns all service som kan önskas. Inom kort gångavstånd finns ett stort utbud av restauranger, caféer och barer. Det är nära till apotek, systembolag, gallerior, mataffärer samt butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är svårslaget. med kort gångavstånd till t-banestationerna Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1:ans buss (Stora Essingen-Frihamnen) passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde kan tidigast ske den 1 juli 2020 eller enligt överenskommelse.
i
Begär mer info

Objekt 10666728, Kungsgatan 29

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a