Uthyres kontor - Sandbyhov

Sandbyhovsgatan 6, Sandbyhov Objektnummer 10667018

Centralt i Norrköping erbjuds nu en nybyggd fastighet om ca 3900 kvm att hyra. Byggnaden är anpassad för verksamheter inom främst vård och omsorg.

Adress
Sandbyhovsgatan 6 , Sandbyhov
Lokaltyp
Kontorslokaler
3900 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Sandbyhov är beläget i den norra delen av centrala Norrköping och angränsar mot bostadsområderna Karlshov, Vidablick och Haga samt det stora handelsområdet Ingelsta.

Området är känt för sin vårdverksamhet med blanda annat både vårdcentral och folktandvården som är belägna här. Området är under utveckling och har gått från vårdområde till bostadsområde vilket är en riktning som utveckling kommer fortsätta åt då gällande detaljplan tillåter ytterligare expansion av bostäder. I planprogrammet planeras att området skall öppnas upp mot den trevliga parken som finns för rekreation.

Verksamheter som bedrivs i närområdet är vårdcentral, folktandvård, skola och äldreboende.

Från Sandbyhovsgatan 6 till Norrköping centrum är det ca 2,5 km och kollektivtrafiken (buss) finns inom 50 meter.

Norrköping har haft en positivbefolkningsutveckling under år 2001-2018 och förväntas fortsätta under kommande år, dock inte riktigt i samma höga takt. Folkmängd beräknas öka med närmare 7 000 personer under kommande femårsperiod, från 141 676 invånare den 31 december 2018 till 148 600 invånare den 31 december 2023.
Parkering
3900 m2
Service
Inom kort promenadavstånd nås det stora handelsområdet Ingelstad. Det är ett storskaligt handelsområdet som idag erbjuder ett 50-tal butiker, logistikbyggnader och öppna parkeringsytor.


Flertalet av de välkända handelskedjorna finns representerade i området tillsammans med ett brett utbud av snabbmatskedjor.
Ett axplock av aktörer är följande: EM, Max, Willys, Bauhaus, Stadium, Jula, Dormy, Elon, Lager 157, Preem mm.
Kommunikation
Bil: Sandbyhov ligger lättillgängligt med bil intill Stockholmsvägen och med närhet till E4:an. Till Norrköping centrum tar resan inte mer än ca 5-7 min och avståndet är ungefär det samma till påfarten för E4.an.

Fastigheten har ca 20 parkeringsplatser varav två är till funktionshindrade och kräver särskilt tillstånd. Inom två minuters gångväg finns en tilltagen gästparkering i anslutning till den befintliga vårdcentralen.

Buss: Hållplats "Sandbyhovsviadukten" ligger ca 50 meter från fastigheten och trafikeras av linjerna 40. 430 & 433 vilka kan ta dig till bland annat Norrköping centralstation men även Kolmården.

Tåg: Centralstationen ligger ca 2 km från fastigheten. Men snabbtåg reser du till Stockholm på dyga timmen (1h 15 min).

Flyg: Norrköping flygplats, även kallad Kungsängens flygplats, är en internationell flygplats 3 kilometer öster om centrala Norrköping i Östergötland. Flygplatsen ligger invid E22 och Söderleden som har förbindelse med E4.
Övrigt
Centralt i Norrköping erbjuds nu en nybyggd fastighet om ca 3900 kvm att hyra. Byggnaden är anpassad för verksamheter inom främst vård och omsorg.
i
Begär mer info

Objekt 10667018, Sandbyhovsgatan 6

m
Kontaktuppgifter

Nordic PM AB

Ulrica Sjölund
Tel:   070-6568014

  http://www.nordicpm.se
a