Uthyres kontor - Stockholm

Birger Jarlsgatan 32 b, City, 11429 Stockholm Objektnummer 10674716

Ljus och representativ kontorslokal nära Stureplan med högt läge.

Adress
Birger Jarlsgatan 32 b , 11429 Stockholm
Lokaltyp
Kontorslokaler
122 m2

Objektbeskrivning

Läge


Trivsamt kontor om ca 122 kvm i mycket trivsamt och representativt läge. Tillvarataget sekelskifte ljusa och effektiva ytor med generösa rumshöjder.
Två toaletter var av en är med dusch.
Omgivning
T-House läge tillhör Stockholm bästa bara ett stenkast från Stureplan men ändå med Humlegårdens grönska och lugn in på knuten.
Parkering
Inget garage finns i fastigheten, men flera parkeringshus finns i närheten. Lånecyklar och låst cykelparkering finns i fastigheten
Service
Servicen är väl utbyggd i området och inom några minuter nås Stockholms bästa utbud av restauranger, butiker och kaféer. Även övrig tänkbar service, som hotell, träningsmöjligheter och bankkontor, finns i närområdet. I fastigheten finns dusch- och omklädningsrum, ett för damer och ett för herrar.
Kommunikation
Nära till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Ett flertal innerstadsbussar går på nära håll, bland annat linje 1 och 2. En minuts promenadavstånd till Stureplan.
Övrigt
Som hyresgäst i denna fastighet kan du även ta del av T-House reception och konferensdel som drivs av Helio. För det sportande företaget finns tillgång till generösa dusch och omklädningsrum. Möjligt tillträde våren 2020

Tilläggsuppgifter

Byggår
1909
Våning
4 / 6

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10674716, Birger Jarlsgatan 32 b

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Katarina Cygnaeus

  070-678 15 49

  http://www.humlegarden.se
a