Uthyres kontor - City

Tegnérgatan 35, City Objektnummer 10675348

Kontor i 1800-tals hus med välbevarad gammaldags prägel vid Tegnérlunden och den mysiga delen av Drottninggatan.

Adress
Tegnérgatan 35 , City
Lokaltyp
Kontorslokaler
170 - 340 m2
Planlösning

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1898 med tidstypisk arkitektur.
Läge
Lokalen har en rumsindelad planlösning med sju fina rum av lite varierande storlek varav ett med en vacker öppen spis. Hörnrummet är mycket representativt och det nyttjas idag som mötesrum. Övrig lokalarea fördelas på ett pentry i anslutning till entrén samt två wc varav en med dusch. Den generösa takhöjden och den genomgående planlösningen ger en härlig känsla av ljus och rymd – här kommer definitivt personalen att trivas! Ventilation: Mekanisk frånluft. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten. Lokalen inger en härlig atmosfär med väl bevarade snickerier från byggnadsåren så som stuckaturer, takrosetter, spegeldörrar och vackra höga fönster.

Säkerhet: Lokalen har gallergrind.

Bredband: ComHem finns anslutet till fastigheten och även Stokab vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör.
Omgivning
Här får medarbetarna en lugn arbetsro samtidigt som de kan inspireras av pulsen som finns alldeles utanför dörren. Förutom Drottninggatans myllrande folkliv runt hörnet finns stillheten i parkerna Tegnérlunden och Observatorielunden alldeles inpå knuten. Närområdet berikas även av ett brett kulturutbud.
Service
Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer med mera.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det är kort gångavstånd till Odenplan där pendeltåg och ett stort antal busslinjer passerar. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Byggår
1898
Våning
3

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10675348, Tegnérgatan 35

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a