Uthyres kontor - Uppsala

Kungsängsgatan 29, 753 22 Uppsala Objektnummer 10675591

Kontorslokal renoverad till toppstandard i en fastighet med mycket karaktär

Adress
Kungsängsgatan 29 , 753 22 Uppsala
Lokaltyp
Kontorslokaler
181 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Representativ fastighet med härligt ljusinsläpp och flertalet originaldetaljer bevarade.
Läge
Representativ kontorslokal i en äldre fastighet där kontoret renoverats till hög kontorsstandard utifrån dagens krav.

Lokalens planlösning möjliggör en blandning av kontorsrum samt öppna arbetsytor. Disponeringen av lokalen är flexibel och det finns möjlighet till flera konferensrum.

Lokalen är iordningsälld med textilgolv, glaspartier och glasväggar av hög standard, synliga installationer, kylbafflar, samt ett pentry av hög standard.
Omgivning
Fastigheten ligger i nära anslutning till Uppsalas gågata som erbjuder ett utmärkt serviceutbud. I området finns flertalet butiker, gym, restauranger, caféer, parkeringshus samt det serviceutbud som efterfrågas i en stadskärna.
Kommunikation
Med endast 300 meters promenad till Uppsala Centralstation/ Resecentrum är det svårt att hitta ett mer centralt kontor. Fastighetens placering ger utmärkta förutsättningar för att er personal kan resa till kontoret med såväl cykel, bil samt kommunalt.

Uppsala Centralstation är ett kommunikationsnav för såväl buss som tågtrafiken. Till Stockholm tar det endast ca 40 minuter med pendeltåget. Pendeltåget stannar också vid Arlanda och tar ca 15 minuter.
Övrigt
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.
i
Begär mer info

Objekt 10675591, Kungsängsgatan 29

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Fredrik Nilsson
  08-4023479


  http://www.fastpartner.se/
a