Uthyres kontor, utbildning, vårdlokal - Kungsholmen

Sankt Göransgatan 126, Kungsholmen Objektnummer 10677192

Möjlighet att hyra det sista hela våningsplanet för kontor- eller vårdverksamhet i ”Wonna Tower” med dess spektakulära arkitektur – ett av Stockholms landmärken sedan byggåret 1920. Plan 8 med härlig utsikt finns fortfarande kvar att hyra och kan hyras av både momsade och omomsade verksamheter!

Adress
Sankt Göransgatan 126 , Kungsholmen
Lokaltyp
Kontorslokaler
260 - 540 m2
Utbildningslokaler
260 - 540 m2
Vårdlokaler
260 - 540 m2
Totalyta
260 - 540 m2
Delbar
Delbar
Lokalen passar för
Utbildning
Månadshyra:
Kontakta lokalförmedlaren mer information. I hyran ingår värme och fastighetsskatt. Ingen överlåtelseavgift utgår!
 
I hyran ingår värme, fastighetsskatt

Objektbeskrivning

Fastigheten
Sista chansen att etablera sig i en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 14 våningar ovan mark. Lokalen erbjuder en fantastisk vy över huvudstaden! För den som vill avnjuta utsikten i solsken finns husets takterrass att tillgå för husets hyresgäster där fastighetsägaren kommer att installera ett utekök. För rekreation finns ett havssaltsspa med duschar, omklädningsrum och bastu längst ner i huset att tillgå för husets hyresgäster. På sikt kommer förhoppningsvis även ett café med servering av lättare luncher att öppna i husets entréplan.

Huvudentrén har nyligen anpassats med exklusiva materialval och armaturer, pelare med gulddekorer samt bänkar där man kan slå sig ner. Direkt när man kliver in genom entrén möts hyresgäster såväl som besökare av klassisk musik som gör upplevelsen av huset till något alldeles extra. Tre hissar försörjer huset och även hisskorgarna har anpassats med exklusiva ytskikt.
Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda sig av fiberoptiskt nätverks samt välja bredbandsleverantör.
Skyltläge: Ja

Uppvärmning: Fjärvärme.

Ventilation: Mekanisk ventilation (FTX).
Läge
Våningsplanet har en rumsindelad två-korridorslösning med flexibilitet att avdela vissa rum alternativt ta ned vissa mellanväggar om större arbetsrum önskas. Lokalens lite större sida har ett stort allrum med öppen spis samt balkong med en slående utsikt över staden. I lokalens andra ände finns en fransk balkong. Takhöjden mäter ca 2,5 m.

Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen för att tillmötesgå den blivande hyresgästens önskemål. Lokalen kommer att hyras ut i nyproduktionsskick vad gäller ytskikt samt standard på våtrum och pentry. Här kommer du att få möjlighet skapa din drömlokal från grunden där medarbetarna definitivt kommer att trivas!

Lokalen passar för både vård- och kontorsverksamheter.
Omgivning
För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

FÖRETAG I NÄRHETEN:
I närheten är bland andra Electrolux och Sank Görans sjukhus.
Parkering
Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns. Cykelrum kommer att ordnas i huset och cykelparkering med cykelställ finns utanför huvudentrén.
Service
I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.
Kommunikation
Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Byggår
1920
Renoveringsår
2020
Våning
10 / 13

Skyltläge

Delbar

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10677192, Sankt Göransgatan 126

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a