Uthyres kontor, lager/logistik - Akalla Industriområde

Kottbygatan 7, Akalla Industriområde Objektnummer 10677375

Unik kombilokal med egen altan, i Norra Kista/ Akalla, markplan med egen terrass och möjlighet till p-platser i direkt anslutning till lokalen

Adress
Kottbygatan 7 , Akalla Industriområde
Lokaltyp
Kontorslokaler
143 m2
Lagerlokaler
143 m2
Totalyta
143 m2

Objektbeskrivning

Omgivning
Aura Building är belägen i Norra Kista/Akalla, som är ett dynamiskt, växande område med ett av Sveriges bästa företagsklimat genom sitt utmärkta kommunikationsläge, sin goda infrastruktur och ett bra serviceutbud. Många företag inom elektronik, data och telekom, som till exempel Oracle och LG Electronics finns i området. Här har även Upplands Motor, Schneidler, Microsoft, Mercedes samt tryckeriet för Expressen och Dagens Nyheter sina lokaler.
Parkering
Aura 1
Service
I fastigheten finns en välutrustad och fräsch friskvårdsanläggning med gym och motionshall med innebandy- och badmintonbana tillgängligt för fastighetens hyresgäster, vilket ger utmärkta förutsättningar för en hälsosam livsstil samtidigt som man spar både tid och pengar.
Akalla centrum ca. 5 min promenad och inte långt bort finns Kista Galleria som inte bara rymmer butiker, restauranger, hotell och biografer, bowling och gokart. Här finns också ett stort utbud av privat och offentlig service, som t ex bank, post, systembolag, valutaväxling, tandläkare, apotek, vårdcentral och mödravård. Gallerian är öppen från 10 till 21 varje dag.
Kommunikation
Fastigheten är lättillgänglig tack vare läget intill E4 och E18. Såväl centrala Stockholm som Bromma flygplats och Arlanda nås på ca 15-20 minuter med bil. Till t-banans station Akalla är det endast ca 500 meter och en resa till T-centralen tar endast cirka 17 minuter. Norrut har T-banas expansion påbörjats och inom bara några år kopplas Barkarby Handelsplats samman med en av Blå linjens norra förgreningar.
I området går ett flertal busslinjer: 178, 514, 517, 518 samt 567.
Dessutom kommer en anslutningspunkt från Förbifart Stockholm bara några hundra meter norrut,
Övrigt
Unik kombilokal med egen altan, i Norra Kista/ Akalla, markplan med egen terrass och möjlighet till p-platser i direkt anslutning till lokalen

Tilläggsuppgifter

Renoveringsår
> 2018
i
Begär mer info

Objekt 10677375, Kottbygatan 7

m
Kontaktuppgifter

Nordika Förvaltning AB

Markus Gahnfelt

  http://www.nordika.se
a