Uthyres kontor - Solna

Vretenvägen 9, Solna Strand, 171 54 Solna Objektnummer 10678050

Hyr fint rumsindelat kontor på flexibelt avtal, bara att flytta in. Perfekt kontor för det mindre företaget som önskar en rumsindelad lokal.

Adress
Vretenvägen 9 , 171 54 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
159 m2

Objektbeskrivning

Läge


Ljust och fräscht rumsindelat kontor med en trevlig matdel
Omgivning
Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.
Parkering
Parkerings-och garageplatser finns att hyra tillhörande fastigheten.
Service
Här finner ni ett mycket gott utbud av restauranger varav den populära Villa Wera, vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen, ligger längre ned på gatan. Här finns även pressbyrå, bankomat och ett nytt fräscht gym i strax intill. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd cirka fem minuter bort i Sundbybergs centrum.
Kommunikation
Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1974
Våning
2 / 5

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10678050, Vretenvägen 9

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Anneli Aspe

  0739-16 10 80

  http://www.humlegarden.se
a