Uthyres kontor, utställning, övrig lokaltyp - Gärdet

Tegeluddsvägen 92, Gärdet Objektnummer 10678297

Lokal med alla förutsättningar att bli en ypperlig ett perfekt kontor/showroom på attraktiva Gärdet! Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål. Lasthiss med access via lastkaj alldeles utanför entrén!

Adress
Tegeluddsvägen 92 , Gärdet
Lokaltyp
Kontorslokaler
1070 m2
Utställningslokaler
1070 m2
Övriga lokaler
1070 m2
Totalyta
1070 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Hela fastigheten består av två delvis sammanlänkade kontorsbyggnader som tillsammans hittills omfattar totalt drygt ca 37 000 m² uthyrbar yta. Här håller för närvarande fastighetsägaren på att skapa nyproducerade kontorsytor med en påbyggnad om totalt ca 3 350 m². Kontorsbyggnaderna uppfördes ursprungligen år 1966 och har sedan dess genomgått en omfattande upprustning som resulterat i bl.a. omgestaltade entréer och trapphus, en ny tydlig huvudentré med en förbindelselänk mellan byggnaderna samt ny infrastruktur.
Läge
Planlösningen kommer att anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst som även kommer att kunna påverka val av ytskikt. Lokalen har en stor öppen yta med ljusinsläpp via taklanterniner samt rikligt med fönster längs med lokalens båda kortsidor. Karaktären på lokalen är sådan att den skulle passa alldeles utmärkt som showroom eller utställningsverksamhet i kombination med kontor. Förslagsvis kan ca 30 personer ha sina arbetsplatser intill fönstren på lokalens kortsidor och att lokalens mittkärna nyttjas som showroom/utställning eller tillverkning av något slag.

Lokalens huvudentré är via trapphuset på Tegeluddsvägen 92. Lokalen har ytterligare en entrédörr direkt ut mot den trevliga gården som hyresgästen till denna lokal kommer vara fri att nyttja.

Lokalen har modern kyla och ventilation.

Fastighetsägaren har precis iordningställt en gemensam takterrass för husets hyresgäster i huskropp C!
Omgivning
Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen är en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.
Parkering
Garageplatser finns att hyra i huset i mån av plats. Det går även att parkera efter Sandhamnsgatan och Tegeluddsvägen enligt stadens tariff.
Service
I fastigheten finns inte mindre än fyra lunchrestauranger inkl. ett catering- och delikatessföretag för hämtmat. I gatuplan i anslutning till huvudentrén på Sandhamnsgatan 63 finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. Det finns omklädningsrum med dusch och bastu i källaren för cyklister som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). Posten har ett kassakontor i huvudentrén samt att det kommer att öppnas ett café här inom kort med försäljning av kaffer och enklare förtäring.
Kommunikation
Området har utmärkta kommunikationer. Busslinjerna 1, 72 och 76 stannar i nära anslutning till huvudentrén. Gärdets t-bane station finns inom ca fem minuters promenad. Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder. Till Arlanda tar det inte mer än 30 minuter att köra. Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.
Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Fastighetsägaren räknar med en byggtid på 5-6 månader efter skrivet avtal. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Det finns även lagerytor att hyra i källaren med access via lastkaj.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Byggår
1966
Våning
1

Gatunivå

i
Begär mer info

Objekt 10678297, Tegeluddsvägen 92

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a