Uthyres kontor - Solna

Hemvärnsgatan 15, Solna Strand, 171 54 Solna Objektnummer 10679327

Trevligt företagsområde med närhet till promenadstråk utefter vattnet som leder förbi Huvudsta och in mot stan. Trevlig lokal med strålande utsikt.

Adress
Hemvärnsgatan 15 , 171 54 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
217 m2

Objektbeskrivning

Läge
Trevlig lokal med strålande utsikt.

Rumsindelad lokal som kan öppnas upp efter hyresgästens önskemål. Högst upp i fastigheten med härlig utsikt.
Omgivning
Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana. Här finns chans till en riktigt trevlig lokal med pentryläge mitt i lokalen och öppna ytor i olika grupperingar i lokalen. Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand.
Parkering
Garage- och p-platser finns att hyra tillhörande fastigheten.
Service
Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen som ligger i fastigheten intill finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräscht och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behändigt promenadavstånd.
Kommunikation
Solna strands tunnelbanestation ligger nära fastigheten. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1972
Renoveringsår
1996, 2004-2007
Våning
10
i
Begär mer info

Objekt 10679327, Hemvärnsgatan 15

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Anneli Aspe

  0739-16 10 80

  http://www.humlegarden.se
a