Uthyres kontor - Upplands Väsby

Johanneslundsvägen 4, 194 61 Upplands Väsby Objektnummer 10679696

Representativt kontor på 2 trappor med härligt ljusinsläpp med ett mycket inbjudande trapphus.

Adress
Johanneslundsvägen 4 , 194 61 Upplands Väsby
Lokaltyp
Kontorslokaler
210 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Väl omtyckt fastighet med mycket charmiga och exklusiva trapphus.Det som särskiljer trapphusen från en i mängden är dess härliga ljusinsläpp och exklusiva materialval. Detta ger ett trevligt intryck för besökare och företagets personal!
Läge
Trevligt kontor med härligt ljusinsläpp. Flexibel planlösning och möjlighet till rumsindelat alternativ öppen kontorslösning.
Möjlighet att sätta sin egna stil på kontoret med val av nya ytskikt.

Väl omtyckt fastighet med mycket charmiga och exklusiva trapphus.Det som särskiljer trapphusen från en i mängden är dess härliga ljusinsläpp och exklusiva materialval. Tillsamans skapar detta ett trevligt intryck för besökare och företagets personal!

Öppen
Parkering
Avtalas, gott om parkering.
Service
Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med ett stort serviceutbud. Närområdet erbjuder den populära lunchrestaurangen "Henkes Buffé", Lidl-butik, Friskis och Svettis.
Kommunikation
Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage samt att besöksparkering finns alldeles utanför, tillgängligt för fastighetens gäster.
Med busslinje som stannar 100 meter från fastigheten och man tar sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station.
Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Våning
2
i
Begär mer info

Objekt 10679696, Johanneslundsvägen 4

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Fredrik Backlund
  +46-8-4023482
  +46 73 773 91 11

  http://www.fastpartner.se/
a