Uthyres kontor - Upplands Väsby

Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby Objektnummer 10679698

Trevligt kontorslokal med mycket ljus och flexibel planlösning.

Adress
Johanneslundsvägen 2 , Upplands Väsby
Lokaltyp
Kontorslokaler
266 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Väl omtyckt fastighet med mycket charmiga och exklusiva trapphus. Det som särskiljer trapphusen från en i mängden är dess härliga ljusinsläpp och exklusiva materialval. Detta ger ett trevligt intryck för besökare och företagets personal!
Läge
Lokalens befintliga planlösning är en blandning av rumsindelat och öppet kontorslandskap. Befintlig planlösning möjliggör 5 kontorsrum samt 8-12 arbetspaltser i öppet kontorslandskap.
Parkering
Garageplats. Går att hyra.
Parkeringsplats. Går att hyra.
Service
Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med ett stort serviceutbud. Närområdet erbjuder den populära lunchrestaurangen "Henkes Buffé", Lidl-butik, Friskis och Svettis.
Kommunikation
Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage samt att besöksparkering finns alldeles utanför, tillgängligt för fastighetens gäster.
Med busslinje som stannar 100 meter från fastigheten och man tar sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station.
Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd.

Tilläggsuppgifter

Våning
3
i
Begär mer info

Objekt 10679698, Johanneslundsvägen 2

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Christopher Johansson
Marknadschef
  08-562 517 07


  http://www.fastpartner.se/
a