Uthyres kontor, utställning, övrig lokaltyp - Kungsholmen

Alströmergatan 16, Kungsholmen Objektnummer 10683295

Centralt beläget på Kungsholmen finns denna trivsamma lokal med egen ingång från gatan ledig för uthyrning. De stora fönstren erbjuder utmärkta skyltmöjligheter och det geografiska läget mycket bra kommunikationer och närservice. Ingen överlåtelseavgift utgår!

Adress
Alströmergatan 16 , Kungsholmen
Lokaltyp
Kontorslokaler
208 m2
Utställningslokaler
208 m2
Övriga lokaler
208 m2
Totalyta
208 m2
Årshyra:
2 800 kr/m²/år

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset uppfördes år 1939 i klassisk funkisstil. Lokalen samt hela huset totalrenoverades och stambyttes år 2002.
Läge
Lokalarean fördelas över två plan. Den större delen av lokalen ligger i entréplan och en mindre del i ligger i källarplan med access via spiraltrappa.

Lokalen lämpar sig för kontorsverksamhet alternativt kontor i kombination med showroom, skapande eller utställningsverksamhet.

Entréplanet har egen ingång direkt från gatan samt stora fönster som erbjuder utmärkta skyltmöjligheter! Här är det en öppen planlösning med ett kontorslandskap för ca 8 arbetsplatser samt ett konferensrum för ca 8 pers. Här finns även kapprum, två fräscha wc, ett kopieringsrum/förråd samt ett snyggt, modernt pentry. I pentrydelen finns en trevlig loungeyta som kan nyttjas för möten och social samvaro. Direkt till höger om entrén finns en yta som kan nyttjas för väntande besökare.

Källarytan kan förslagsvis nyttjas som lager, studio, verkstad, ateljé eller för möten.

Lokalen är mycket ljus och fin, en plats där din personal definitivt kommer att trivas och inspireras av närområdets puls.

Bredband: ComHem och Stokab finns anslutna till fastigheten. Stokab gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.
Parkering
parkeringsgaragen. Parkeringsmöjligheterna på kajen längs efter Kungsholmsstrand är relativt goda. Det finns även parkeringsgarage på Industrigatan, ett stenkast från fastigheten samt under Västermalmsgallerian.
Service
Mycket bra serviceutbud i närområdet. Populära Västermalmsgallerian med en mängd olika butiker ligger ett par kvarter bort. Inom kort gångavstånd finns Åhléns, flera gym, mattaffärer, banker, ett flertal restauranger, pubar och caféer med mera.
Kommunikation
Knappt 300 meter till Fridhemsplans tunnelbanestation där både röd och grön linje passerar. Flera busslinjer passerar på Sankt Eriksgatan inte långt från fastigheten, bland annat stombusslinje 1, 3 och 4. E4:an nås enkelt för bilburna.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av verksamhet och hyresgäst. Vänligen respektera hyresvärdens önskemål om att all kontakt samt visningar sker via mäklaren.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Byggår
1939
Renoveringsår
2002

Gatunivå

Skyltläge

i
Begär mer info

Objekt 10683295, Alströmergatan 16

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a