Uthyres kontor - Solna

Svetsarvägen 8, Solna Business Park, 171 41 Solna Objektnummer 10683770

Fantastiskt fina och ljusa lokaler på andra våningen med skyltläge ut mot Svetsarvägen.

Adress
Svetsarvägen 8 , 171 41 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
2390 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Fastigheten, som ligger centralt i Solna Business Park, är byggd 1962 och har gått igenom en totalrenovering mellan 2000-2004. Nu pågår ytterligare uppgradering av fastigheten. Fastigheten består av 5 våningar, har en modern fasad och en representativ entré.


Tvärbanans station är precis utanför entrén. Det tar inte mer än 5 minuter att ta sig till tunnelbana/pendeltåg från fastigheten, flertal olika busslinjer ligger på 5 minuters gångavstånd. I området ligger flera restauranger som erbjuder allt från husmanskost till lättare sallader. Dessutom finns Pontus in the Park med buffé och affärsluncher. Vill du träna under lunchen kan du göra det på ett flertal gym som ligger i området.
Läge
Topprenoverad lokal på andra våningen. Här kan ni skapa en modern arbetsplats och med ett generöst ljusinsläpp från två väderstreck och stora ljusgårdar som ger en mycket trivsam miljö.

Skyltläget mot Svetsarvägen är mycket attraktivt, här syns ni för alla företag som valt företagsparken där allting fungerar. Vad behöver ni för att allt ska fungera? Här får ni vara med och utforma lokalen från början.

Vi ser fram emot att träffa dig och vill gärna lyssna på dina önskemål. För oss är varje hyresgäst central och varje ledig lokal en möjlighet. Så utmana oss gärna - vi vill gärna visa att det kan vara skillnad på värd och värd.

Här sitter du vägg i vägg med några av Sveriges mest välkända företag, exempelvis Coop, ICA, Adecco, Net Insight, SBAB för att nämna några. Som stor fastighetsägare i Solna Business Park har vi servicekontor i området med samtlig personal på plats för att snabbt kunna åtgärda och hjälpa till.

Nyrenoverat och modernt aktivitetsbaserat kontor. En stor ljusgård med fina umgängesytor, den naturliga mötesplatsen för hela företaget. Enkelt att anpassa för ert företags behov.
Omgivning
Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud. Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Adecco, Net Insight, Skolverket, Coop, Unilever, Orkla, Evry och Veidekke för att nämna några.
Service
Utanför Fabeges kontor på Englundavägen 7 kan du och ditt företag även låna poolcyklar. Fabege bjuder även på cykelservice ett par gånger per år för att du ska kunna hålla din cykel i trim. I fastigheten finns ett cykelgarage där du har direkt access till Actic Gym och möjlighet att duscha och hyra eget skåp för dina kläder. I området finns bland annat ICA Maxi, Actic Gym, apotek, kemtvätt och flera restauranger däribland Pontus in the Park i regi av Pontus Frithiof som erbjuder både affärs- och expressluncher.Har ni långväga besökare så kan vi rekommendera både Maudes Hotel och Hotel by Maude med smakfullt designade, moderna och prisvärda rum i olika storlekar. Sundbybergs Centrum finns på 4 minuters gångavstånd med ett brett utbud av service.
Kommunikation
Här har du Stockholms näst bästa kommunikationsläge efter T-Centralen.

Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats utanför entrédörren.

Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg.
Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.

Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1962
Renoveringsår
2017 och 2018
Våning
2
i
Begär mer info

Objekt 10683770, Svetsarvägen 8

m
Kontaktuppgifter

Fabege AB

Sofia Ranji
Uthyrare
  08-555 148 73
  0733-87 18 73
  08-555 148 01

  http://www.fabege.se
a