Uthyres kontor - Solna

Vretenvägen 13, Solna Strand, 171 54 Solna Objektnummer 10685901

Fin lokal nära tunnelbana.

Adress
Vretenvägen 13 , 171 54 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
382 m2

Objektbeskrivning

Läge
Fin lokal nära tunnelbana.

Ett ljust kontor med glaspartier ut mot korridor. Fin och effektiv kontorslokal med rumslösningar i olika storlekar. Ett stort mötesrum och två mindre.
Omgivning
Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana. Här finns chans till en riktigt trevlig lokal med pentryläge mitt i lokalen och öppna ytor i olika grupperingar i lokalen. Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand.
Parkering
Plats i parkeringsgarage finns att hyra tillhörande huset.
Service
Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen som ligger i fastigheten intill finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräscht och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behändigt promenadavstånd.
Kommunikation
Solna strands tunnelbanestation ligger nära fastigheten. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!
Övrigt
Fin och ljus lokal

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggår
1970
Våning
3
i
Begär mer info

Objekt 10685901, Vretenvägen 13

m
Kontaktuppgifter

Humlegården Fastigheter AB

Anneli Aspe

  0739-16 10 80

  http://www.humlegarden.se
a