Uthyres kontor, utställning, övrig lokaltyp - Kungsholmen

Jakob Westinsgatan 5, Kungsholmen Objektnummer 10686743

Attraktivt belägen lokal invid Norr Mälarstrand med egen ingång från gatan uthyres utan överlåtelseavgift! Lokalen passar som kontor och/eller showroom/fotostudio. Möjligt att hyra en p-plats utanför lokalen om så önskas hyra snett utanför lokalen!

Adress
Jakob Westinsgatan 5 , Kungsholmen
Lokaltyp
Kontorslokaler
90 m2
Utställningslokaler
90 m2
Övriga lokaler
90 m2
Totalyta
90 m2
Planlösning
Lokalen passar för
Studio/ateljé

Objektbeskrivning

Fastigheten
Det vackra huset på Jacob Westinsgatan uppfördes år 1926. Huset har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler om somrarna.
Läge
Lokalen har en egen ingång från gatan samt en ingång från husets gemensamma trapphus.

Direkt innanför entrén finns det stora, öppna rummet med plats får många arbetsplatser. Här är takhöjden mycket generös (ca 3,5 m.) och på ett målat vitt betonggolv har en mörkgrå nålfiltsmatta lagts in vilket ger en behaglig akustik och en ombonad känsla.

I lokalens bakkant finns två rum med fönster som vätter in mot innergården. Det rymligare rummet som lämpar sig väl som mötesrum eller kontor och har en vacker kakelugn (dock ej i bruk). I det mindre rummet är pentryt placerat vilket installerades där för endast ca 2 år sedan. I ytan mellan det stora rummet och de inre rummen finns wc, förråd samt entrédörren ut till trapphuset.

Lokalen har ett uttryck och känsla som troligtvis tilltalar många kreativa verksamheter.

Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör och använda fiberoptiskt nätverk. Det är även möjligt att teckna ComHem abonnemang.
Omgivning
Nedre Kungsholmen är ett mycket populärt område med närheten till Norr Mälarstrands härliga promenadstråk som kantas av mysiga restauranger och barer. Kort gångavstånd även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med vatten och grönska.
Parkering
Det finns möjlighet att hyra en fast parkeringsplats snett utanför lokalen om så önskas. Annars finns även parkeringsmöjligheter på intilliggande gator enligt stadens tariff eller boendeparkering (ca 1100 kr/mån inkl. moms för boende på Kungsholmen). Det finns gott om parkeringsplatser längs med Norr Mälarstrand samt i Kungsholmens allmänna parkeringshus, t.ex. Pipers Garaget på Pipersgatan 23.
Service
Lokalen ligger i ett mycket trevligt område med närhet till vackra Norr Mälarstrand som erbjuder både restauranger, exempelvis välbesökta Mälarpaviljongen, och promenadstråk. Det är även nära Kungsholmens övriga stora utbud av butiker, mataffärer, caféer, restauranger, bank, Apotek, Systembolag etc. Efter en promenad på 10 minuter nås Västermalmsgallerian med hela sitt stora shoppingutbud. Nära även till Hantverkargatan som näst efter Sankt Eriksgatan och Fleminggatan är Kungsholmens bästa shoppinggata.
Kommunikation
Mycket bra kommunikationer. Tunnelbanestation Rådhuset finns inom ett par minuters gångavstånd. Busslinjerna 3 (Karolinska sjukhuset - Södersjukhuset), 50 (Hornsberg - Stora Lappkärrsberget), 53 (Karolinska institutet - Finnberget), 54 (Reimersholme - Storängsbotten) och 62 (Hornsberg - Ruddammen) stannar på Hantverkargatan en liten bit ifrån lokalen. Det tar inte mer än 10 minuter att gå in till Stockholms Centralstation där pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår.
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse. Hyresvärden önskar ett snabbt tillträde då lokalen är vakant idag.
Byggår
1926

Gatunivå

i
Begär mer info

Objekt 10686743, Jakob Westinsgatan 5

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a