Uthyres kontor - City

Tegnérgatan 35, City Objektnummer 10689537

Smakfullt nyrenoverat hörnkontor i 1800-tals hus med välbevarad gammaldags prägel vid Tegnérlunden och den mysiga delen av Drottninggatan.

Adress
Tegnérgatan 35 , City
Lokaltyp
Kontorslokaler
49 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1898 med tidstypisk arkitektur.
Läge
Lokalarean disponeras två rum, hall och wc. Det ena rummet är ett rymligt hörnrum med plats för 2-3 arbetsplatser. I det andra rummet kan med fördel nyttjas som mötesrum kombinerat med mat- och fikarum och här finns det helt nyinstallerade pentryt med diskmaskin. Wcn är lyxigt renoverad med klinker, kakel och mosaik på väggar och golv samt nyinstallerad dusch. Den generösa takhöjden och de höga ger fönstren en härlig känsla av ljus och rymd – här kommer du definitivt att trivas! Ventilation: Mekanisk frånluft. Lokalen inger en härlig atmosfär med väl bevarade snickerier från byggnadsåren så som stuckaturer, takrosetter, spegeldörrar, höga golvsocklar och vackra höga fönster samtidigt som allt är fräscht, nymålat och nyslipad fiskbensparkett.

Säkerhet: Lokalen har gallergrind framför entrédörren.

Bredband: ComHem finns anslutet till fastigheten och även Stokab vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör.
Omgivning
Här får medarbetarna en lugn arbetsro samtidigt som de kan inspireras av pulsen som finns alldeles utanför dörren. Förutom Drottninggatans myllrande folkliv runt hörnet finns stillheten i parkerna Tegnérlunden och Observatorie-lunden inpå knuten. Närområdet berikas även av ett brett kulturutbud.
Service
Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer med mera.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det är kort gångavstånd till Odenplan där pendeltåg och ett stort antal busslinjer passerar. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde kan i princip ske omgående eller enligt överenskommelse
Byggår
1898
i
Begär mer info

Objekt 10689537, Tegnérgatan 35

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a