Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Östermalm

Sibyllegatan 81, Östermalm Objektnummer 10690949

Mycket effektiv lokal med egen ingång från gatan finns nu att hyra som kontor och/eller showroom. Ingen överlåtelseavgift utgår!

Adress
Sibyllegatan 81 , Östermalm
Lokaltyp
Kontorslokaler
265 m2
Övriga lokaler
265 m2
Totalyta
265 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset uppfördes 1894. Fastigheten har genomgått en större ombyggnad 2006 då bl.a. fasaden renoverades, ventilationen sågs över samt stambyten gjordes.
Läge
Mycket yteffektiv och till mestadels öppen planlösning med plats för upp till totalt ca 28 arbetsplatser. Det finns ett konferensrum för ca 8 pers samt ett mindre samtalsrum för ca 4 personer. Lokalytan fördelar sig på ett öppet kontorslandskap i bakkant med plats för ca 24 arbetsplatser och här finns även ett kontorsrum för 1-2 arbetsplatser samt det mindre samtalsrummet. Direkt till vänster från den egna entrén från Sibyllegatan finns ett rymligt rum som kan nyttjas som kontor för ca 3 personer alternativt showroom. Lokalen har två fräscha wc varav en rwc, städförråd samt pentry och loungeyta. Datanätverk och fiber finns indraget i lokalen.
Lokalen har generös takhöjd, vitmålade väggar, grå nålfiltsmatta i den inre delen av lokalen, parkettgolv i det första rummet närmast entrén samt klinkergolv vide entré och pentry.

Lokalen lämpar sig för kontorsverksamhet alternativt kontor i kombination med showroom.
Parkering
Ett mindre parkeringsgarage finns i huset, för närvarande är det kö för plats. Parkeringsmöjligheter även på kringliggande gator enligt stadens tariff och externa parkeringsgarage. Det är relativt lätt att hitta lediga platser utomhus längs Valhallavägens Allé. Stockholms Parkering har ett parkeringshus på Östermalmsgatan 48 med endast är några månaders kötid.
Service
All tänkbar service inom gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Ciao, Ciao med italienskt inom kort gångavstånd samt Karla Café på Karlavägen för att nämna ett par. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Karlaplan och Östermalmstorg. På Nybrogatan finns ett gediget utbud av trevliga små butiker och systembolag. Du har också gångavstånd till Dramatens kulturutbud.
Kommunikation
Mycket bra kommunikativt läge med gångavstånd till inte mindre än tre t-banestationer (Östermalmstorg, Stadion och Karlaplan). Flertalet busslinjer passerar nära; 1:an (Stora Essingen-Frihamnen), 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 54:an (Reimersholme-Storängsbotten) och 55:an (Horthagen-Tanto) och 72an (Karolinska Sjukhuset-Frihamnen).
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Byggår
1894
Renoveringsår
2006
i
Begär mer info

Objekt 10690949, Sibyllegatan 81

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a