Uthyres kontor, utställning, övrig lokaltyp - Östermalm

Skeppargatan 55, Östermalm Objektnummer 10693170

Spännande källarlokal med industrikaraktär och en fantastisk takhöjd finns nu ledig för uthyrning! Detta är en mycket unik lokal på Östermalm.

Adress
Skeppargatan 55 , Östermalm
Lokaltyp
Kontorslokaler
200 m2
Utställningslokaler
200 m2
Övriga lokaler
200 m2
Totalyta
200 m2
Planlösning
Lokalen passar för
Studio/ateljé

Objektbeskrivning

Fastigheten
Byggår 1930. Bredband (fiber) tillhandahålls endast av Bredbandsbolaget.
Läge
Detta unika objekt fördelas på en välkomnande, generös yta med två fönster i markhöjd och ett fönster mot innergård samt ett loft med ståhöjd. Objektets stora del är uppdelad i två med en naturlig mötesdel och en större med härlig takhöjd.

I lokalen finns ett separat rum med pentry och vitvaror. I detta rum finns gott om plats för matplats, möten eller annan verksamhet. WC samt ett rymligt förråd med gott om förvaringsmöjligheter finns. Lokalen är totalrenoverad i sin helhet med en ljus och luftig känsla och mörkgrått klinkergolv. Entrédörr med porttelefon. Exponerade detaljer såsom synliga installationer förstärker industrikänslan och maximerar den redan imponerande takhöjden.

Lämpliga verksamheter är förslagsvis ateljé, musikstudio, fotostudio, kontor/showroom, galleri/utställning eller kontor/lager.

Bredband (fiber) tillhandahålls endast av Bredbandsbolaget.
Parkering
På intilliggande gator, t.ex. på Valhallavägen samt i parkeringsgarage, exempelvis i Fältöversten, Garnisonen, i Näringslivets hus (nedfart från Artillerigatan), Lützengaraget (Tysta gatan 11) eller Industrigaraget (Artillerigatan 34).
Service
All offentlig och kommersiell service finns inom gångavstånd exempelvis i Fältöverstens köpcentrum med mängder av butiker, apotek, systembolag, kemtvätt, post, bibliotek, mataffär etc. Det finns också ett gediget serviceutbud runt Karlaplan och kring Östermalms Torg. Många trevliga restauranger, caféer och butiker finns i närheten.
Kommunikation
Kort gångavstånd till både Karlaplans- och Stadions tunnelbanestationer och inom några minuter promenad ligger Östermalmstorgs station. Ett flertal busslinjer passerar nära, exempelvis 1:an, 4;an, och 54:an. Från Tekniska Högskolan går Roslagsbanan och flera ytterstadsbussar.
Övrigt
Tillträde och hyrestid enligt överenskommelse med hyresvärden. Lokalen kan tillträdas omgående. Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera hyresvärdens önskemål om att all kontakt och visningar skall ske via lokalförmedlaren.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde och hyrestid enligt överenskommelse med hyresvärden.
Byggår
1930
i
Begär mer info

Objekt 10693170, Skeppargatan 55

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se