Uthyres kontor, utbildning - Solna

Ekelundsvägen 16, 17173 Solna Objektnummer 10694776

Ljus lokal med stora fönster som ger bra ljusinsläpp och möjlighet att kombinera kontorsrum och kontorslandskap/utbildningssal i en bra mix.

Adress
Ekelundsvägen 16 , 17173 Solna
Lokaltyp
Kontorslokaler
650 m2
Utbildningslokaler
650 m2
Totalyta
650 m2
Delbar
Delbar
Lokalen passar för
Utbildning
Årshyra:
Kallhyra: 1200kr/m²/år i befintligt skick. El tillkommer med 175kr/m²/år, värme med 100 kr/m²/år och fastighetsskatt med 78kr/m²/år (25% moms tillkommer).
 
I hyran ingår el, vatten, värme, fastighetsskatt

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset uppfördes år 1979.
Läge
Ljus lokal med utsikt över Essingeleden och Stockholms stad i bakgrunden. Bra mix av kontorsrum samt kontorslandskap där även de större rum kan nyttjas för utbildning för tex vuxna. Pentry finns och två toaletter varav ena är anpassad för HWC och med dusch. Fler toaletter finns i korridoren utanför och som delas med hyresgäster på samma våningsplan. Rummen är ljusa med mix av plastmatta och kontorsanpassad filtmatta på golvet samt ljusa väggar. Bra ventilation som är OVK besiktad samt godkänd för kontor i dagsläget och kapaciteten kan ses över om behov finns för mer. Viss möblering kan ingå vid intresse och lokalen har installerad larm samt praktiskt nyckelsystem med kod som kan övertas av ny tillträdande hyresgäst. Fiber finns indraget genom Ownit med hastighet 1000/1000 Mbit och en del installation från nuvarande serverrum kan också övertas vid intresse!
Omgivning
Byggnaden som tidigare huserat Arbetsmiljöverket är framträdande på Ekelundsvägen och det finns trevliga promenadsträckor längst strandlinjen på både Karlbergs Strand och på Hornsbergs Strand/Kristinebergs Strand.
Parkering
Parkeringsplatser finns att hyra för tillkommande hyresgäst, kostnad 600 kr/mån exkl. moms. Besöksparkering finns med avgift till Q-Park.
Service
Omtyckt lunchrestaurang, K4 Pampas, finns i Pampas Marina. Närhet till både Västra Skogen samt Stadshagen ger också bra service med både affärer och fler matställen.
Kommunikation
Västra Skogens T-banestation ligger endast ca 700 meter ifrån lokalen. Essingeleden med E4/E20 ligger strax invid samt bra access mot centrala Stockholm genom Pampaslänken och Klarastrandsleden. Stadshagen och Kungsholmen når man enkelt genom Ekelundsbron.
Hyresgäster
Svevia, Jurk Service AB, Kassacentralen, Bigster, HSB, m.fl
Övrigt
Kallhyra: 1200kr/m²/år i befintligt skick. El tillkommer med 175kr/m²/år, värme med 100 kr/m²/år och fastighetsskatt med 78kr/m²/år (25% moms tillkommer).

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Lokalen hyrs ut utan besittningsskydd med tillsvidareavtal med löpande och ömsesidig uppsägningstid på 9 månader. Vid önskemål om längre kontrakt så kan avtal tecknas fram till 2024-06-30. Omomsad verksamhet är ok.

Tilläggsuppgifter

Byggår
1979
Våning
3 / 6

Delbar

Hiss

Lastkaj

i
Begär mer info

Objekt 10694776, Ekelundsvägen 16

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Kristian Rantaniitty
Tel:   0720-39 23 01

  http://www.lokaldirekt.se
a