Uthyres kontor - Gävle

Skolgången 17, Hemsta, 802 57 Gävle Objektnummer 10695604

Här finns en ljus och trevlig kontorslokal i bästa läge på Hemsta! Gott om parkering samt närhet till gävle City.

Adress
Skolgången 17 , 802 57 Gävle
Lokaltyp
Kontorslokaler
222 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Hemsta Företagspark ligger ca 2 km söder om Gävle centrum och i direkt anslutning till E4:ans södra infart till Gävle. Det är lätt att komma till fastigheten då det finns infart på tre sidor av fastigheten från angränsande vägnät.
Läge
Fin och ljus kontorslokal i ett mycket bra läge på Hemsta Works!

Gott om parkeringar alldeles utanför dörren. En extra service erbjudes till Hemstas hyresgäster då hyresvärden tillhandhåller en cykelpool där hyresgäster kommer kunna låna cyklar.

Komfortkyla installerat i lokalen för ett bra klimat samt fiber anslutet via Telia och Gavlenet.

Ett gym finns i huset för lunchträning samt närheten till Hemlingby motionsanläggning för utomhusträning.

Inom Hemsta företagspark finns hyresgäster så som Gavlegårdarna, Actic Gym, Setra, Dome Adrenaline Zone, Heat Restauranger, Fastpartner regionkontor mfl.
Omgivning
Ett område under ständig utveckling! 10 min med cykel till city! Närhet till Hemlingby motionsområde med restaurang och löparspår. Skidbacke samt längdspår vintertid.
Parkering
Parkeringsplats. Går att hyra.
Service
Inom gångavstånd finns bra lunchrestauranger av husmanskost & Snabbmat. Gym finns i byggnaden.
Kommunikation
Hyresvärden erbjuder cykelpol till hyresgästerna på Hemsta. Bussförbindelse i direkt anslutning till fastigheten, busshållplatser på två sidor om fastigheten. Cykelbana direkt till Gävle Centrum. Goda parkeringsmöjligheten för lättare tillgänlighet för både gäster och personal.
Övrigt
FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten har idag hyresgäster så som Gavlegårdarna, Actic Gym, Dome, Byggnadsautomation, Kontorshotell, Setra och Fastpartners regionkontor.

Tilläggsuppgifter

Våning
BV / 3
i
Begär mer info

Objekt 10695604, Skolgången 17

m
Kontaktuppgifter

FastPartner

Terese Bergqvist
  026123281
  026123281

  http://www.fastpartner.se/
a