Uthyres kontor, övrig lokaltyp - Norrmalm

Holländargatan 25, Norrmalm Objektnummer 10696341

Lokal med A-läge i superfint skick med egen ingång direkt från gatan uthyres. Fina exponeringsmöjligheter ut mot gatan! Ingen överlåtelseavgift utgår!

Adress
Holländargatan 25 , Norrmalm
Lokaltyp
Kontorslokaler
105 - 109 m2
Övriga lokaler
105 - 109 m2
Totalyta
105 - 109 m2
Årshyra:
Vänligen kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Objektbeskrivning

Läge
Lokalen är ca 105-109 kvm (enl. ny uppmätning) beroende på om hyresvärden tillskapar ett förrådsutrymme eller ej.

Lokalarean fördelas på en välkomnande entréyta med plats för väntande besökare, ett större öppet rum, en wc, samt ett rum med pentry längst innerst i lokalen.

Hyresvärden har precis totalrenoverat lokalen.

Det kommer att bli ett helt nytt golv (som än så länge tillträdande hyresgäst kan få vara med och välja). Lokalen har nu lokalen bredspacklas och målas upp, ett helt nytt pentry har installerats som kommer kompletteras med nu frys/kyl. Wc har byggts ut, målats och nytt klinkergolv har lagts och nytt porslin satts in. Lokalen kommer att hy samt att hyras ut i mycket fint skick.

Lokalen har öppnats upp så mycket det går och har numera en öppnare planlösning än den som ritningen visar.
Omgivning
Lokalen är mycket attraktivt benägen på Holländargatan som löper parallellt med Drottninggatan samt är blygsamt trafikerad av bilister. Här ges medarbetarna en lugn arbetsro samtidigt som de kan inspireras av pulsen som finns alldeles utanför dörren. Förutom Drottninggatans myllrande folkliv runt huskroppen finns stillheten i parkerna Tegnérlunden och Observatorielunden alldeles inpå knuten. Närområdet berikas även av ett brett kulturutbud.
Service
Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer etc.
Kommunikation
Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.
Övrigt
Tillträde kan ske enligt överenskommelse när lokalanpassningarna är klara.

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Tillträde kan ske enligt överenskommelse när lokalanpassningarna är klara.
Överlåtelseavgift
Ingen överlåtelseavgift utgår.
Byggår
1898

Gatunivå

Skyltläge

i
Begär mer info

Objekt 10696341, Holländargatan 25

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a