Uthyres kontor, utställning, övrig lokaltyp - Gärdet

Artillerigatan 76, Gärdet Objektnummer 10698650

Attraktivt belägen kontorslokal på nedre Gärdet! Närhet till Ladugårdsgärdets fridfulla strövområden, Östermalms rika serviceutbud och goda kommunikationer! Ingen överlåtelseavgift utgår!

Adress
Artillerigatan 76 , Gärdet
Lokaltyp
Kontorslokaler
115 m2
Utställningslokaler
115 m2
Övriga lokaler
115 m2
Totalyta
115 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1950.
Läge
Lokalen är belägen i markplan och med pentry i källaren som nås via en spiraltrappa. Lokalarean fördelas på fyra arbetsrum i fil med stora fönster som vetter ur mot Artillerigatan. Det finns även ett förråd samt en nyrenoverad, helkaklad wc med dusch. Lokalen har vitmålade väggar, parkettgolv samt klinkergolv i wc och entrén.
Lokalen lämpar sig för kontorsverksamhet alternativt kontor i kombination med showroom eller utställningsverksamhet. Det är enkelt att ta emot leveranser då det inte är några trappor i entrén.

Bredband: Fiber finns indraget i lokalen och det finns ett bredbandsavtal med Banhof. ComHem finns anslutet till fastigheten.
Omgivning
Närhet till Ladugårdsgärdets fridfulla strövområden.
Parkering
På intilliggande gator och parkeringshus, exempelvis Q-park vid Fältöversten och Stockholms Parkering har ett parkeringshus på Östermalmsgatan 48 med endast är några månaders kötid. Det är relativt lätt att hitta lediga platser utomhus längs Valhallavägens Allé med avgift enligt stadens tariff.
Service
Inom par minuters promenad till Jungfrugatan ligger Hemköp samt en spelbutik med paketutlämning. Gångavstånd till Fältöverstens galleria samt Östermalmstorg och Karlaplan med ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer, Systembolaget etc.
Kommunikation
Mycket bra kommunikationer med gångavstånd tunnelbanestationerna Stadion, Karlaplan och Gärdet. Busslinjerna 1:an (Stora Essingen-Frihamnen), 4.an (Radiohuset-Gullmarsplan) och 54:an (Reimersholme-Storängsbotten), 55:an (Horthagen-Tanto) och 72an (Karolinska Sjukhuset-Frihamnen).
Övrigt
Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera hyresvärdens önskemål om att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.

Gatunivå

i
Begär mer info

Objekt 10698650, Artillerigatan 76

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a