Uthyres kontor, lager/logistik, övrig lokaltyp - Värtan/Frihamnen

Palermogatan 17, Värtan/Frihamnen Objektnummer 10705289

Lager- och kontorslokal i kreativ miljö med fantastik utsikt över Värtan! Stor lasthiss rakt upp i lokalen direkt från lastkaj samt goda anpassningsmöjligheter!

Adress
Palermogatan 17 , Värtan/Frihamnen
Lokaltyp
Kontorslokaler
512 m2
Lagerlokaler
1291 m2
Övriga lokaler
1291 m2
Totalyta
1803 m2
Delbar
Lager om ca 1291 och tillhörande kontor om ca 512 m² på plan 3 enligt hyresvärden. Total lokalarea om ca 1803 m².

Objektbeskrivning

Fastigheten
Det finns en terrass längs med hela fasaden mot Värtan.
Läge
Lagerytan har sprinklers och lasthissen klarar en belastning på 2500 kg. Det finns ett ganska stort säkerhetsrum utan fönster för trygg förvaring av värdefulla föremål. Lagerytan saknar ventilation för kontorsverksamhet idag.

Kontorsytan utgörs av ett öppet kontorslandskap med utsikt över Värtan. Längs ena väggen i kontorslandskapet finns 9 stycken mindre kontorsrum med ljusinsläpp via glaspartier. Det finns även ett väl tilltaget mötesrum som flexibelt går att dela av med en vikvägg. Här finns även ett pentry/lunchrum, förråd samt omklädningsrum med wc och rwc.
Kontorets takhöjd upp till undertak mäter ca 3.20 m.
Här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalen då fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål. Här har du möjlighet att skapa din drömlokal vad gäller både planlösning och materialval!

Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i byggnaden vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör.
Omgivning
Fastigheten är belägen i en anrik hamnmiljö med havsutsikt. Frihamnen är en levande hamn med ett helt unikt läge innanför tullarna direkt vid vattnet. Historiskt har området nästan uteslutande varit en plats för sjöfart men området har delvis ändrat prägel under senare år i takt med att staden växer. Idag finns ett stort antal kreativa verksamheter i Frihamnen, bland annat mediebolag, företag inom möbel- och klädesdesign, museiverksamhet samt konstnärlig verksamhet samt även en konsthall. Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen har blivit en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.
Parkering
Det är generellt gott om parkeringsmöjligheter i området.
Service
Många restauranger i närområdet, exempelvis populära Stockholm Brewing co (bar och restaurang). I området finns även PDL Center som är en av Sveriges största padelanläggning med 22 banor. I området sker ett växande utbud av service, restauranger och butiker.
Kommunikation
T-bana Gärdet Busslinjer: Linje 1, 76 och 72 Bil: Norra länken mot E18 och E4 Båt: Båtlinje 80 mot Frihamnen, Nacka, Lidingö och Nybroplan. Dessutom promenad- och cykelavstånd till Stockholms innerstad.
Hyresgäster
I byggnaden finns hyresgäster som exempelvis Bruka Design, Auktionsverket, Independent Kostym och flera mediaproduktionsbolag. I grannbyggnaderna finns bland annat PDL Center som är en av Europas största padelanläggningar, Nasdaq Stockholm, Banankompaniet och Stockholms Konsthall.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Våning
3

Skyltläge

Hiss

Lastkaj

i
Begär mer info

Objekt 10705289, Palermogatan 17

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a