Uthyres lager/logistik - Värtan/Frihamnen

Palermogatan 17, Värtan/Frihamnen Objektnummer 10708021

Unik lagerlokal med eget ventilationsaggregat och stor lasthiss som går rakt upp i lokalen via lastkaj med ramp!

Adress
Palermogatan 17 , Värtan/Frihamnen
Lokaltyp
Lagerlokaler
725 m2

Objektbeskrivning

Fastigheten
Magasin 5
Läge
Takhöjden mäter uppskattningsvis lite drygt 3 meter. Här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel på lokalen då fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål. Här har du möjlighet att skapa din drömlokal vad gäller både planlösning och materialval! Det finns en terrass längs med hela fasaden mot Värtan.
Lokalen har 3-fas el.
Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i byggnaden vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör.
Omgivning
Fastigheten är belägen i en anrik hamnmiljö med havsutsikt. Frihamnen är en levande hamn med ett helt unikt läge innanför tullarna direkt vid vattnet. Historiskt har området nästan uteslutande varit en plats för sjöfart men området har delvis ändrat prägel under senare år i takt med att staden växer. Idag finns ett stort antal kreativa verksamheter i Frihamnen, bland annat mediebolag, företag inom möbel- och klädesdesign, museiverksamhet samt konstnärlig verksamhet samt även en konsthall. Den nya framväxande stadsdelen i Värtahamnen har blivit en del av innerstaden med bostäder, butiker och kommunal service. Stadsdelen lockar dem som vill vara en del av Stockholms tillväxt med öppenhet, citypuls, vatten, kryssningsfartyg i kombination med en spännande historia. Stadens mål är att detta skall bli Stockholms mest attraktiva stadsdel.
Parkering
Det är generellt gott om parkeringsmöjligheter i området.
Service
Många restauranger i närområdet, exempelvis populära Stockholm Brewing co (bar och restaurang).Inom ca 5 minuters promenad finns lunchrestauranger på Tegeluddsvägen. I området finns även PDL Center som är en av Sveriges största padelanläggning med 22 banor. I området sker ett växande utbud av service, restauranger och butiker.
Kommunikation
T-bana Gärdet Busslinjer: Linje 1, 76 och 72. Bil: Norra länken mot E18 och E4 Båt: Båtlinje 80 mot Frihamnen, Nacka, Lidingö och Nybroplan. Dessutom promenad- och cykelavstånd till Stockholms innerstad.
Hyresgäster
I byggnaden finns hyresgäster som exempelvis Bruka Design, Auktionsverket, Independent Kostym och flera mediaproduktionsbolag. I grannbyggnaderna finns bland annat PDL Center som är en av Europas största padelanläggningar, Nasdaq Stockholm, Banankompaniet och Stockholms Konsthall.
Övrigt
Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse.
Våning
1

Hiss

Lastkaj

i
Begär mer info

Objekt 10708021, Palermogatan 17

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a