Uthyres kontor, utbildning, vårdlokal - Kungsholmen

Sankt Göransgatan 126, Kungsholmen Objektnummer 10708491

Möjlighet att hyra en utmärkt mottagningslokal i ”Wonna Tower” med dess spektakulära arkitektur och ett av Stockholms landmärken sedan byggåret 1920!

Adress
Sankt Göransgatan 126 , Kungsholmen
Lokaltyp
Kontorslokaler
230 m2
Utbildningslokaler
230 m2
Vårdlokaler
230 m2
Totalyta
230 m2
Planlösning
Lokalen passar för
Utbildning

Objektbeskrivning

Fastigheten
Nu finns det möjlighet att etablera sin verksamhet i en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 14 våningar ovan mark. För den som vill avnjuta utsikten i solsken finns husets takterrass att tillgå för husets hyresgäster där fastighetsägaren kommer att installera ett utekök. För rekreation för husets hyresgäster finns ett saltvattenspa med duschar, omklädningsrum och bastu längst ner i huset. På sikt kommer förhoppningsvis även ett café med servering av lättare luncher att öppna i husets entréplan. Huvudentrén har nyligen anpassats med exklusiva materialval och armaturer, pelare med gulddekorer samt bänkar där man kan slå sig ner. Direkt när man kliver in genom entrén möts hyresgäster såväl som besökare av klassisk musik som gör upplevelsen av huset till något alldeles extra. Tre hissar försörjer huset och även hisskorgarna har anpassats med exklusiva ytskikt.
Läge
Om lokalen Denna lokal är belägen på våning 3. Lokalen är idag rumsindelad och det finns 8 rum i mycket lämplig storlek för att använda som behandlingsrum. Handfat kan installeras i rummen. Ett av rummen kan nyttjas som väntrum samt att pentry kan byggas i ett av dem. Fastighetsägaren iordningställer gärna en lite exklusivare rwc med dusch. Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen för att tillmötesgå den blivande hyresgästens önskemål. Lokalen kommer att hyras ut i nyproduktionsskick med exklusiva materialval för att skapa en lyxig känsla. Detta gäller för lokalen i helhet men i synnerhet standarden på våtrum och pentry. Här kommer du att få möjlighet skapa din drömlokal från grunden där din personal definitivt kommer att trivas! Lokalen passar i synnerhet som vård- eller skönhetsklinik samt vårdcentral vilket är verksamheter som kommer att vara ett gott komplement till de övriga verksamheterna som finns i huset idag.

Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda sig av fiberoptiskt nätverks samt välja bredbandsleverantör.

Uppvärmning: Fjärvärme. Ventilation: Mekanisk ventilation (FTX).
Omgivning
För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.
Parkering
Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns. Cykelrum kommer att ordnas i huset och cykelparkering med cykelställ finns utanför huvudentrén.
Service
I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.
Kommunikation
Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
Enligt överenskommelse.
Byggår
1920
Renoveringsår
2020
Våning
3

Skyltläge

Hiss

i
Begär mer info

Objekt 10708491, Sankt Göransgatan 126

m
Kontaktuppgifter

Lokal Direkt AB

Hanna Friman
Tel:   0733-24 35 23

  http://www.lokaldirekt.se
a